Fordomme bliver nedbrudt i Jesus-bussen - indremission.dk
Fordomme bliver nedbrudt i Jesus-bussen
Fordomme bliver nedbrudt i Jesus-bussen

14.08.2017

Fordomme bliver nedbrudt i Jesus-bussen
Indre Missions karakteristiske blå Cafébus har været på tur i sommerlandet. Bussens medarbejderteam har serveret mange kopper kaffe, ført samtaler med folk og arrangeret aktiviteter for børn og unge på campingpladser og festivaler i sommerens løb.

Formålet med det hele er at fortælle, at den kristne tro er relevant og at tilbyde en snak om det, der rører sig i mennesker. Bussen er indrettet med et cafémiljø, der i sig selv indbyder til en snak over en kop kaffe.

I flere år har Cafébussen været med på Kløften Festivalen.

»Vi holder uden for festivalpladsen, så når folk går forbi på vej ind på pladsen, møder de os. Nå, Jesus-bussen er kommet, siger de. Mange genkender nemlig bussen fra tidligere år«, fortæller Caroline Ipsen, som har været volontør ved Cafébussen.

Festivaldeltagerne er meget forskellige i alder og baggrund. Når de kigger forbi Cafébussen, har de mange spørgsmål:

»Nogle gange begynder en samtale med et spørgsmål om, hvordan vi dog kan tro på, at Gud har skabt verden« fortæller Caroline. »Men så er det faktisk noget meget mere personligt, det handler om, når vi får snakket os ind på hinanden. Jeg tror, mange får nedbrudt nogle fordomme undervejs.

Vi kan mærke, at folk bliver udfordret til at tage stilling til det kristne budskab. Og at de egentlig synes, at det er okay«, siger Caroline.

Cafébussen har brug for god opbakning til fortsat at rulle. Tak for dit bidrag.

Anna-Kathrine Thunbo Pedersen,
indsamlingskonsulent i Indre MissionIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter