Her kan de stille alle deres spørgsmål - indremission.dk
Her kan de stille alle deres spørgsmål
Her kan de stille alle deres spørgsmål

08.05.2013

Her kan de stille alle deres spørgsmål

Nu kommer småkagebussen! Sådan lyder det tre gange om året på Lystruphave Efterskole, og knap nok er Indre Missions Cafébus rullet ind på skolens område, før eleverne tripper foran bussens dør og vil ind.
Rammerne i bussen er helt anderledes, end eleverne er vant til, og når isen først er brudt med spil, smalltalk, filmklip og naturligvis saftevand og småkager, bliver tonen helt uformel. Mange af eleverne nyder at tale med andre personer, end de er vant til. Og i bussen kan de sige deres mening og stille alle de spørgsmål, de vil, uden at føle, at de bagefter skal stå til regnskab over for en lærer.

Oftest kommer de gode og dybe snakke om livets store spørgsmål hen under aften, når tilliden er opbygget. Nogle af eleverne møder meget sjældent næsten jævnaldrende personer, der også er kristne og har holdninger til livets store spørgsmål. Det giver stof til eftertanke.

Her bliver de værdsat

Nogle af vores elever slås med et lavt selvværd på grund af læseproblemer, og de føler sig imødekommet og værdsat af Cafébussens medarbejdere, der forstår at møde de unge, hvor de er. De er også gode til at huske eleverne fra besøg til besøg, og det giver selvværd at være set og husket.

På baggrund af vores erfaringer med Indre Missions Cafébus giver det god mening at bakke økonomisk op omkring »småkagebussen«.

Med venlig hilsen
Bodil Møller Jespersen
Lærer på Lystruphave EfterskoleIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter