Lad os få tiden tilbage i familien - indremission.dk
Lad os få tiden tilbage i familien
Lad os få tiden tilbage i familien

19.12.2017

Lad os få tiden tilbage i familien

Landsleder Gitte Rasmussen fortæller, at flere nye tiltag er på vej i familiearbejdet.
Vi står på tærsklen til et nyt år. I familiearbejdet glæder landsleder Gitte Rasmussen sig til at præsentere nye materialer til inspiration for familier.

»Jeg drømmer om at se familier, der har et fælles andagtsliv, hvor børn og voksne snakker med hinanden om, hvad troen betyder for dem«, siger hun. »Vi har så meget, vi skal nå, og det har omkostninger for familielivet. Vi trænger til at få tiden og nærheden tilbage i familien«.

For nylig holdt Gitte et møde, hvor hun gav inspiration til at holde fælles andagt i familien. Hun bad deltagerne sætte sig familievis ved bordene. Først skulle de dele erfaringer fra den pågældende dag og fortælle hinanden om gode og knapt så gode oplevelser. Bagefter kunne de bede for hinanden.

Efter mødet kom en mor hen til Gitte og sagde: »Det gjorde godt at høre mit barn bede for mig«. Det er præcis den oplevelse, landslederen håber, at flere familier vil få, når de begynder at dele troserfaringer med hinanden.

»Jeg tror, vi har vænnet os til, at det er eksperter, der skal udtale sig, for at noget er godt nok. Men vores børn har ikke brug for professionelle, når det gælder erfaringen af at have Gud med i sit liv. Der er mors og fars hverdagserfaringer det bedste, vi kan give videre«, slutter Gitte Rasmussen.

Også i det nye år er der brug for støtte til nye initiativer. Tak for din gave.

Anna-Kathrine Thunbo Pedersen,
indsamlingskonsulent i Indre MissionIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter