Lokale missionsprojekter når mange kirkefremmede børn - indremission.dk
Lokale missionsprojekter når mange kirkefremmede børn
Lokale missionsprojekter når mange kirkefremmede børn

17.02.2014

Lokale missionsprojekter når mange kirkefremmede børn

Forholdene på Erlandsgård i Knudsker på Bornholm er primitive. Alligevel virker gården som en magnet på øens børn, når Indre Mission hvert år inviterer på bondegårdslejr
Det tager knapt et kvarter, før de 50 pladser og en venteliste på 10 personer er fyldt, forklarer Jørgen Bloch, missionær på Bornholm.

Børnene overnatter på halmlofter og deles om ét toilet og én vandhane. Men det styrker bare lejroplevelsen, som ud over bibeltimer, løb og lejrbål, omfatter sejlads på tømmerflåde og en dukkert i en swimmingpool af halmballer. Alt optages i små videoklip, som samles på en minde-dvd, som både børn og forældre har glæde af bagefter.

Jørgen koordinerer alle praktiske forberedelser, godt hjulpet af øens IMU’ere og andre unge, som selv har været på bondegårdslejr. Men er der ikke penge til en lønnet medarbejder til at stå i spidsen, er det vanskeligt at gennemføre et af Bornholms store og vigtige missionsprojekter.

Også andre steder i landet står børn og unge på venteliste for at få en uge med lejraktiviteter og kristen forkyndelse. Frivillige yder en stor indsats, men ofte er det en lønnet medarbejder, der får enderne til at nå sammen. Derfor afhænger lejrarbejdet af, at frivillige givere gør det muligt at afsætte lønkroner.

Støt Indre Missions muligheder for at have lønnede medarbejdere, som kan hjælpe lokale missionsprojekter!

Med venlig hilsen

Thomas Bjerg Mikkelsen, generalsekretærIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter