Lovsangen kan noget helt særligt - indremission.dk
Lovsangen kan noget helt særligt
Lovsangen kan noget helt særligt

28.08.2018

Lovsangen kan noget helt særligt

IM-musik ønsker at inspirere lovsangsledere. David Høgh Kristoffersen er ansat netop til det og sætter her ord på, hvad lovsang betyder for ham
David er uddannet i musik og musikproduktion og optaget af, hvad det er, lovsang kan. ”Musik berører os”, siger han. ”Lovsangen giver mulighed for aktivt at respondere på det Gud har gjort. Jeg tror, at mange oplever det som åndeligt stærkt, at de med deres krop og stemme kan ære Gud og tilbede ham”.

    David skal inspirere de frivillige lovsangsledere rundt om i landet. Han ser et stort potentiale i, at mange gerne vil prøve kræfter med at skrive nye tekster og melodier. ”Det er en dejlig udvikling og netop derfor er det også væsentligt, at Indre Mission har ansatte i musikarbejdet, som kan være med til at give retning” siger han.

    Personligt bruger David også selv lovsangen i sin hverdag: ”Det kan være ord i en sang, som minder mig om alt det, jeg har fået af Gud og fremkalder taknemmelighed hos mig. Det kan også være, at jeg synger en lovsang, som formulerer den vrede, sorg eller smerte, som jeg oplever. På den måde er lovsangen et fantastisk redskab til at give min tro lyd og udtryk”.

    Både musik og tekster har betydning. ”Det, som musikken kan, er at skabe et rum, hvor vi træder ind foran Gud med vores følelser. Men ordene er mindst lige så centrale. Lovsange er ord, man lægger på folks hjerte. Kombinationen af toner og ord giver os et sted, hvor vi kan komme med alt det vi er og har. Det er et rum til bøn og intimitet”, slutter David.

Lovsangsarbejdet i Indre Mission vokser. En gave til IM-musik er med til at sikre, at de frivillige kan få inspiration og sparring i opgaven gennem ansatte medarbejdere som fx David.

Ønsker du at give et bidrag, kan du benytte MobilePay til 63366 eller donere via denne side.

Anna-Kathrine Thunbo Pedersen
indsamlingskonsulent i Indre MissionIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter