Muslimske flygtninge kommer til tro på Jesus - indremission.dk
Muslimske flygtninge kommer til tro på Jesus
Muslimske flygtninge kommer til tro på Jesus

Ellebæk fængsel. Foto: Bent Dahl Jensen, Multisamfund.dk

16.04.2013

Muslimske flygtninge kommer til tro på Jesus

Indre Mission har arbejdet med asylsøgere i snart 25 år, og hvert år møder vi hundredvis af asylansøgere gennem Internationalt Kristent Center (IKC) i København og Aarhus.
De seneste år har en del muslimer (særligt iranske og afghanske asylsøgere) taget imod evangeliet og er blevet døbt. Det har øget behovet for rådgivning i både åndelige og juridiske forhold.

Efter pres fra bl.a. Indre Mission gjorde Flygtningenævnet det sidste år lidt lettere for konvertitter at få opholdstilladelse. Ikke desto mindre sidder en lille håndfuld afghanske konvertitter, som efter min vurdering burde have opholdstilladelse, lige nu i Ellebæk-fængslet ved Sandholmlejren. Her venter de sammen med andre afviste afghanere på, at en delegation fra Afghanistan skal identificere dem.

Asylansøgere i klemme

Vores venner er heldigvis ved godt mod, men usikkerheden om fremtiden og de dårlige forhold i fængslet påvirker dem naturligvis.

De er langt fra de eneste asylsøgere, som er kommet i klemme i Danmark, og mange kommer til IKC for at få hjælp, både i menneskelige og åndelige spørgsmål og i forhold til myndighederne. Heldigvis er vi i stand til at hjælpe mange, og taknemmeligheden er stor.

Vi vil gerne kunne hjælpe endnu flere, end vi gør i dag. Derfor vil jeg gerne opfordre Indre Missions venner til at huske IKC i både forbøn og givertjeneste.

Venlig hilsen
Thomas Høyer
Missionær i Internationalt Kristent Center, KøbenhavnIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter