Teenageres spørgsmål gør mig glad - indremission.dk
Teenageres spørgsmål gør mig glad
Teenageres spørgsmål gør mig glad

05.04.2016

Teenageres spørgsmål gør mig glad

Peter Rahbek er ungdomskonsulent i IMU og er lejrchef for teenagerne på Teencamp på Lystruphave
»Sidste uge var jeg med til en spørgsmålsaften i en teenklub. Det gjorde mig så glad at se teenagerne suge til sig og høre deres grundlæggende spørgsmål om, hvad tro er for en størrelse, og hvad man egentlig skal gøre for at blive kristen.«

Det fortæller Peter Rahbek, der er ungdomskonsulent. Han bor i Skjern og beskriver nogle af de arbejdsopgaver, han står midt i.

I den kommende uge skal han forkynde i Viborg, Herning og Ringkøbing, og han skal mødes med formændene for nogle IMU-grupper og drøfte arbejdet.

»Vi plejer at tage en runde, hvor de forskellige IMU-formænd fortæller om glæder, udfordringer og visioner for deres IMU. Det er rigtig dejligt at se, hvordan de brænder for deres IMU, og se dem inspirere hinanden,« siger Peter Rahbek Ude i horisonten venter Å-festival og Konnekt og også en udvalgslejr i Region Midt, hvor Peter og de andre ungdomskonsulenter samles med alle IMU-udvalgene i regionen.

»Jeg oplever, at der i IMU er en gejst, og jeg ser teenagere og IMU’ere give den gas. Der sker meget socialt, de unge støtter hinanden i at blive forankret i Bibelen, og de deler troen med andre,« fortæller Peter Rahbek, der har været ansat i Indre Mission i halvandet år.

»Jeg nyder sådan jobbet som ungdomskonsulent, fordi der simpelthen er så meget, man kan glæde sig over i IMU.«Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter