Vi kommer ofte helt ind til kernen - indremission.dk
Vi kommer ofte helt ind til kernen
Vi kommer ofte helt ind til kernen

26.04.2016

Vi kommer ofte helt ind til kernen

Cafébussen har et frugtbart samarbejde med mange efterskoler, fortæller leder af Cafébussen Kristian Lindholm
»Der er brug for en gave til Cafébussen, « siger Kristian Lindholm, der er leder af Cafébussen, som er en del af Indre Mission. Han fortæller, at de fire medarbejdere ved Cafébussen – to faste medarbejdere og to volontører – oplever, at en snak over en kop kaffe har stor betydning.

»Vi har et motto, der hedder ’Bønner skaber samtale’, og det har en dobbelt betydning. Bønner er kaffebønner. Det er en hjælp til samtaler, at vi kan tilbyde et krus kaffe. Det er såre simpelt, men  det virker. Men bønner er også den forbøn, som er vigtig forud for hvert besøg,« siger han.

Cafébussen besøger hvert år forskellige markeder og byfester og også en række efterskoler. I april har Cafébussen for eksempel besøgt Blåkilde Efterskole, Grejsdalens Efterskole og Borremose Erhvervsefterskole. Kristian Lindholm er glad for det frugtbare samarbejde med efterskolerne, og han fortæller, at Cafébussens medarbejdere får mange samtaler med efterskoleeleverne.

»Vi får lov til at undervise, og så får vi nogle rigtig gode og vigtige samtaler med efterskoleeleverne. Spørgsmålene udvikler sig, og vi ender ofte med at komme helt ind til kernen – hvem Gud er, og hvad det vil sige at tro,« siger Kristian Lindholm.Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter