Vi når mange - indremission.dk
Vi når mange
Vi når mange

Foto: IKC i København
09.10.2019

Vi når mange

IKC kan tilbyde gratis danskundervisning til nydanskere takket være gaver til Indre Missions arbejde
I missionshuset Bethesda på Israels Plads i København tilbyder Internationalt Kristent Center asylansøgere og nydanskere undervisning i dansk og engelsk. IKC er en del af Indre Missions tværkulturelle arbejde.

    Daglig leder af IKC, Mika Raja Bak-Skovenborg, fortæller, at tilbuddet om sprogundervisning benyttes af 60-80 deltagere per gang. »Undervisningen er gratis og åben for alle. Vi er meget åbne om vores kristne ståsted, så hvis deltagerne er i tvivl om, hvad vi står for, så fortæller vi det gerne«.

    Lige nu mangler IKC en engelskunderviser. Allerhelst en, der også kan løfte opgaven med at have kontakt til de folk, der kommer i huset. »Vi når så mange mennesker, der står i en uafklaret livssituation«, siger Mika. »Så det opleves meget meningsfuldt, at underviseren er et troende menneske, der også kan dele små vidnesbyrd om, hvem Jesus er og samtalerne bliver mindst lige så vigtige som sprogundervisningen«.

Giv en gave til Indre Missions Tværkulturelle Arbejde via MobilePay 65456 eller med dankort på gave.indremission.dk/imta.Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter