Vi spejder efter svar på Djursland - indremission.dk
Vi spejder efter svar på Djursland
Vi spejder efter svar på Djursland

27.03.2017

Vi spejder efter svar på Djursland

Egild Kildeholm Jensen ser mange tegn på, at Gud rører ved mennesker på Djursland
Egild Kildeholm Jensen har været missionær på Djursland siden 2011. Området er rigtig krøbet ind under huden på ham: »Jeg ser så mange tegn på, at Gud rører ved mennesker«, siger han. »Måske mærker jeg Guds nærvær i en samtale med en. Eller der kommer pludselig en åbning for evangeliet et sted, hvor det før så helt lukket ud. Derfor er jeg også i forventning til Gud og spørger: Hvad vil du, og hvor kan vi være med?«

     I IM-fællesskaberne på Djursland beder de om, at Gud vil vise dem, hvor han arbejder. »Det betyder, at vi bliver mere opmærksomme på at spejde efter svar. Det er vigtigt at lære at tælle til en. At vi ikke kun ser efter store antal og store gennembrud, men ser det enkelte menneskes møde med Gud. Så bliver det tydeligt, at Gud sætter spor«.

     Egild er ofte på møderejse som forkynder. »Det giver mig energi at forkynde. Jeg kan godt føle mig totalt magtesløs før et møde og tænke, at det gælder om at overleve. Men bagefter er jeg fyldt af taknemlighed over at være med i Guds store plan med det kald, jeg har fået. Selv om verden er i forandring, må vi ikke miste fokus. Vi har et fælles kald til at lede til Jesus og leve i ham. Så længe Gud vil bruge os, så siger vi tak«, siger missionæren på Djursland.

     Tak for din gave til fortsat at kalde medarbejdere til Guds mission.

Anna-Kathrine Thunbo Pedersen,
indsamlingskonsulent i Indre MissionIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter