Årsgaven er udtryk for glæde og taknemlighed - indremission.dk
Årsgaven er udtryk for glæde og taknemlighed
Årsgaven er udtryk for glæde og taknemlighed

30.05.2018

Årsgaven er udtryk for glæde og taknemlighed

"Årsgaven er en indsamling til projekt Indre Mission", siger vicegeneralsekretær
En gang om året, i perioden før og efter Indre Missions årsmøde, er det muligt at give et bidrag til årsgaven.

     Vicegeneralsekretær Peter Nord Hansen oplever at indsamlingen til årsgaven adskiller sig fra andre indsamlinger i årets løb, hvor gaverne ofte er øremærket en bestemt arbejdsgren eller en særlig aktivitet: »Man kan sige at årsgaven er en indsamling til projekt Indre Mission« siger han.

     »Den er et helt særligt udtryk for, at vi vil den her bevægelse – det her fællesskab. Og gaven er båret af glæde og taknemlighed«.

     På årsmødet manifesterer fællesskabet sig, når børn og voksne i alle aldre fra forskellige dele af landet mødes om forkyndelse og samvær. Peter Nord Hansen ser en tæt sammenhæng mellem Indre Missions årsmøde og årsgaven: »I det store fællesskab på årsmødet lytter vi til formandens beretningen om, hvor vores bevægelse befinder sig i dag, og hvad der er Indre Missions kald og opgave. Vi lytter til økonomiberetningen og får anledning til at se de store linjer. Og så er der en god symbolik i at vi samler ind til netop det store fællesskab gennem årsgaven«.

     »Det, vi får for pengene, er gode rammer for at høre Guds ord. Det er en hjælp til at blive bevaret i troen. Indre Mission tilbyder et unikt fællesskab på tværs af generationer. Hvis du tænker over det, er der ikke mange steder, vi finder det i vores samfund i dag. Det er en stærk og solid ting, som vi skal værne om«, slutter vicegeneralsekretæren.

Tak for dit bidrag til årsgaven til Indre Mission.

Anna-Kathrine Thunbo Pedersen,
indsamlingskonsulent i Indre MissionIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter