Undervisning - indremission.dk
Undervisning

Få mere at vide


 

Sprint Korsholm
Undervisningskonsulent

T: 23 96 06 58
E: Send mail

Ressourcer til undervisning

Vil du gerne blive klogere på bibelens budskaber og tematikker? Eller ønsker I at tilbyde et undervisningsforløb i missionshuset, der sætter fokus på den kristne tro? Vi har samlet en række undervisningsressourcer, som kan købes eller bruges helt gratis.


Undervisningsvideoer

Gratis videoer med undervisning i bibeltekster og bibelske temaer. Brug dem f.eks. til møder i missionshuset eller bibelgruppen. Der følger et samtaleoplæg med til hver video.

Målgruppe: Bibelgrupper, mødefællesskaber og enkeltpersoner

Kristendomskursus

Et kursusoplæg til kristendomsundervisning for voksne. Materialet gør det let at afvikle kurset lokalt for folk, der er nysgerrige på troen og som repetition for mere erfarne kristne. 

Målgruppe: Mødefællesskaber, nysgerrige på den kristne tro

TEMA-undervisning

Hvert efterår udgives et oplæg til to undervisningsaftener i missionshuset. Sæt TEMA-undervisning i programmet og del oplægget med underviseren. 

Målgruppe: Mødefællesskaber

Udforsk Livet

Et samtaleoplæg til syv samlinger om det kristne evangelie. Materialet kan bruges i kirken, missionshuset eller i en mindre grupper og er baseret på fantastiske film fra hele kloden. 

Målgruppe: Bibelgrupper og mødefællesskaber

Forkyndelsesblomsten

En hjemmeside med mange former for hjælp til at arbejde med indhold og form i kristne møder. Både hjælp til at se, hvad indholdet på fx et halvt års program dækker af de vigtigste emner i kristendommen og hjælp til at planlægge det enkelte møde med dets forskellige former og elementer.

Målgruppe: Alle, der arbejder med planlægning af den slags møder og alle, der arbejder med mødeledelse.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter