Kristendomskurser - indremission.dk
Kristendomskurser

Kristendomskurser

Hvad ved vi om Gud? Hvem var Jesus? Hvordan skal jeg tro? Der kan være mange spørgsmål til kristendom og tro, og de kræver gode svar og tid til fordybelse. 

Indre Mission har været med til at udvikle to kurser, som kan afvikles lokalt. Materiale og kursusplan kan købes hos Forlagsgruppen Lohse og tilrettelægges så det passer bedst ind i de lokale rammer f.eks. med fællesspisning og fokus på at skabe et fællesskab mellem deltagerne.  

Kurserne er målrettet dem, der ikke har den store erfaring i at læse i Bibelen, men de mere erfarne kan også få endnu større overblik og sammenhæng ved at være med.

 


Kristendomskursus.dk

Kurset Kristendomskursus.dk er et åbent og fleksibelt kursusoplæg til kristendomsundervisning for voksne. Det er let at bruge og indeholder bl.a. videoer og samtaleoplæg. Siden 2008 har mindst 4.000 deltaget i kurset 270 forskellige steder i landet.

Læs mere på kristendomskursus.dk

 


Den røde tråd

Kurset Den Røde Tråd er en gennemgang af hovedlinjerne i hele Bibelen og dermed hele frelseshistorien. Kurset er delt op i to udgaver: En basisversion for begyndere og en bonusversion for erfarne.

Læs mere hos Lohse.dk


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter