Lørdag den 10. juni 2023

Vejen Idrætscenter
Petersmindevej 1
6600 Vejen

Hele dagen
Voksne: 250 kr.
Børn 3-16 år: 100 kr.

Kun aften
Voksne: 150 kr.
Børn 3-16 år: 50 kr.

PS: Med gebyret følger gratis kaffe/te og saftevand. Mad bestilles særskilt.

Køb armbånd ved indgangen. Tilmeldingen er lukket online.

Følg live på YouTube
Følg live på Facebook

Indre Missions Årsmøde 2023 - Mission i tiden

Vi er kaldet til at drive mission blandt nutidsmennesker – mission ind i vores egen tid. Ikke til at være en tidslomme, der blot forsøger at fastholde traditioner og kultur. Det udfordrer os til at forstå og kende vores tid, dens ånd og kultur. Og ikke mindst dens mennesker. Ved Indre Missions Årsmøde 2023 tager vi livtag med den udfordring, det er at være en nutidig missionsbevægelse: Mission i tiden

Program
Kl. 09:00 - 12:00
Årsberetninger med spørgsmål og debat

Hans-Ole Bækgaard holder formandsberetning og Anders Hummelmose giver et indblik i IMs regnskab. Vi vil drøfte IMs arbejde og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Kl. 13:30 - 14:00
Er tiden løbet fra evigheden?

Hvad har evangeliet at sige til mennesker, der ikke bekymrer sig for evigheden, men for dagen i morgen? Fælles oplæg ved sognepræst Niels Nymann Eriksen, København.

Kl. 14:15 - 15:00
Seminarer
Kl. 16:00 - 16:45
Seminarer
Kl. 18:30 - 19:30
Mødesteder med Jesus anno 2023

En juniorlejr mod et mandefællesskab? En højskole mod en naturkirke? En teenklub mod en genbrugsbutik? Hvem vinder? Vi viser nogle af de steder, hvor mennesker i dag mødes med og om Jesus. Vi arbejder også med de steder, Jesus mødte mennesker. Fællesmøde for alle aldre, der dyster, snakker, lytter, synger og griner og beder sammen.

Kl. 20:15 - 22:00
Mission i tiden

Gud er uforanderlig. Verden er i konstant forandring, og det er vore forestillinger om Gud også. Men Gud er den samme. Troen kaster ankeret i evigheden. Lovsangen ledes af SIKAR-band fra Grindsted. Tale ved sognepræst Niels Nymann Eriksen, København. 

Læs om seminarer og program for børn

 

AIM – ungdomsårsmødet for IMU’ere

Sammen med årsmødet afholder IMU AIM – ungdomsårsmødet for IMU’ere. AIM har fokus på, hvad der sker i IMU på landsplan og lokalt. Her skal der vil de debattere, inspirere hinanden, være sammen med Landsungdomsudvalget og selvfølgelig blive forkælet. Det bliver IMU med IMU på, så kom og vær med.

To af seminarerne samt aftenmødet Mission i tiden er fælles med resten af årsmøde.

Se mere på Facebook

Giv en gave til Indre Missions arbejde
- tak for dit bidrag til årsgaven 2023

Give din gave kontant eller med dankort ved økonomistanden på årsmødet, hvor du også kan aflevere indsamlingslister, hvis I har samlet ind lokalt. Støt allerede nu - se hvordan her.  

Om årsmødet

Indre Mission inviterer en gang om året til Årsmøde. Har mødes baglandet for Indre Missions arbejde og medarbejderne på tværs af alder, arbejdsgrene og lokale tilhørsforhold til de traditionelle beretninger fra arbejdet.

Programmet byder desuden på forkyndelse, oplæg, lovsang og mulighed for at blive klogere på de mange aktiviteter, der sker i Indre Mission.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Under årsmødet kan du komme i kontakt med Informationen på 26 89 22 60.