Indre Missions Tidende

22.09.2017

Amerikansk succes tilbage på dansk grund

For King & Country kommer til Aarhus den 13. november
Der er lagt op til et brag af en fest, når det amerikanske band for King & Country giver koncert i Train i Aarhus den 13. november. Bandet har denne gang en ekstra musiker med på scenen og byder også på helt nye sange.

    "Jeg kan helt ærligt sige, at det er en af de koncerter, hvor man virkelig går glip af noget, hvis man ikke tager med," siger bookingagent i Glow Dyveke Nepper.

    Det er halvandet år siden for King & Country sidst gæstede Danmark, hvor de trak 600 mennesker indenfor.

    "Vi forventer at sælge 1000 billetter til denne koncert, og der blev allerede solgt en del, inden vi for alvor begyndte at reklamere for koncerten," siger Dyveke Nepper.

    Nikolai Meyer Olesen fra Glows bestyrelse har store forventninger til det amerikanske band.

    "Det er et superfedt band med et fantastisk budskab og show. Ved sidste koncert var de meget nærværende og gav noget af sig selv på scenen. Så jeg glæder mig til at opleve dem igen," siger han begejstret.

    For King & Country har vundet flere musikpriser og er også nomineret til tre Dove Awards i 2017, heriblandt for deres film Priceless.

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter