få teksten læst højt - adgangforalle.dk DK DE UK Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission

Velkommen

Du er landet på hjemmesiden for Indre Missions Region Syd.

Her på siden vil vi fortælle om aktiviteterne, medarbejderne og visionerne i region syd.

Hele medarbejderflokken var samlet i Esbjerg i uge 39. Det kom der rigtig mange spændende ting ud af! Læs lidt om det her.

Under Nyheder finder du iøvrigt inspiration fra to mindre IMsamfund, der samarbejder. Du finder Vejle Gospelkids, der 31. marts 2016 sang for 450 aktionærer i Sydbank, et meget vellykke julearrangement i Hjordkær, en på flere måder fed mandeaften i Kolding,  fra seniorarbejdet i Ølgod - og et inspirerende pust fra nystartet Messy Church i Vejle, opfølgning på visionsdagen og spændende erfaringer med kristendomskursus.dk!

- - - - -

Nyhedsmail 

Ønsker du at få tilsendt vores nyhedsmail? Vi vil ikke sende en voldsom strøm af mails afsted :-). Men når der er et spændende arrangement i regionen og når der kommer en ny inspirerende reportage fra et sted i regionen, vil vi sende en mail. Så er du altid på forkant med livet her i regionen. 

Du tilmelder dig her ved at sende en mail med dit navn og postnummer samt mailadresse.

 

Projektstilling

Arbejdsopgaver og visioner for 3-årig projektstilling på AdamogEva.dk

 

Stillingen har to fokusområder:

1)     PR og undervisning for teenagere/unge

2)     Fundraising

Hertil kan der komme periodevis vikardækning for brevkassens redaktør.

Medarbejderen er medlem af redaktionen for AdamogEva.dk, som mødes fire gange årligt og har skypemøder 4-6 gange om året.

Stillingen er normeret til 10 timer/uge.

Arbejdet udføres ud fra hjemmearbejdsplads.

Der udbetales kørepenge efter Indre Missions takst, når den ansatte skal deltage i møder eller arrangementer for AdamogEva.dk. Udgifter til offentlig transport dækkes ved fremvisning af billet e.l.

Indre Mission stiller pc inkl. nødvendige programmer til rådighed samt betaler op til 200 kr./md til dækning af internetforbindelse.

 

1)     Undervisning/oplæg/PR

(a)     For konfirmander

(i)      Undervisningen foregår lokalt og vil typisk være af 1½-2 timers varighed.

(ii)     En del af arbejdet består i at drive opsøgende virksomhed for at gøre opmærksom på tilbuddet og indgå nye aftaler om undervisning.

(iii)   En del af arbejdet består af – i samarbejde med redaktion og redaktør – at udvikle og færdiggøre undervisningsmateriale til brug i konfirmandundervisning.

(b)    På fri- og efterskoler

(i)      Vi har aftale med en enkelt efterskole om at besøge dem én gang hvert skoleår. Et besøg kan bestå i at opstille plancher og plakater samt spørgsmålskasse ca. 14 dage inden besøget. På selve dagen skal der leveres et oplæg/undervisning og bruges god tid på at besvare både de spørgsmål, der er kommet ind, og spontane spørgsmål.

(c)     I junior-/teenklubber og ungdomsforeninger

(i)      Vi får jævnligt forespørgsler om at undervise ved arrangementer for juniorer/teens/ unge. Vi vil gerne være mere opsøgende i dette arbejde og medvirke ved flere mødeaftner e.l.

(d)    På stævner, lejre, bibelcampings og andre arrangementer for unge

(i)      Vi deltager så ofte som muligt med stand på stævner, lejre m.v. Vi vil gerne udvide det med at tilbyde samtaler og seminarer og være mere opsøgende i det arbejde – også gerne ud over vores umiddelbare bagland i IM/LM/ELM.

 

2)     Fundraising
I samarbejde med AdamogEva.dk’s daglige leder består opgaven i at opsøge og ansøge fonde og sponsorer til dækning af udgifter i forbindelse med arbejdet på AdamogEva.dk. Pengene skal især bruges til

(a)     fastholdelse og forøgelse af deltidsstillingens timetal (evt. en supplerende ansættelse på 10 timer/uge) og dermed øget mulighed for undervisning og samtale med vores brugere

(b)    udvikling af nyt undervisningsmateriale

 

 

 

Udarbejdet af Bjarne Taulborg, Gitte Rasmussen og Vibeke Sode Hjorth 6.9.2017

275 frivillige festede

Frivillighedsfesten 1. september blev en kæmpe succes

 

275 frivillige og ansatte i region Syd festede for alle de frivillige med god mad, underholdning, tale om at være stolt i Kristus - og et dejligt lovsangsforløb.

Se en smagsprøve fra vores facebook her!


Frank får igen brug for sit vestjyske

Efter flere år vender Frank Fyhn tilbage som missionær i Indre Mission


Frank Fyhn er opvokset i Vrenderup ved Agerbæk i Vestjylland. Efter mange år i det sjællandske skal han nu finpudse sit vestjyske, fordi han er blevet ansat som missionær i Region Syd fra den 1. juli. Det nye arbejde vil også bringe ham rundt i Vestjylland.

    "Jeg er spændt på, om jeg kommer til at møde nogle af mine gamle ungdomskammerater," fortæller Frank, der er 48 år. Han står foran en opgave, som han ser frem til med glæde.

    "Jeg skal lære mange nye mennesker at kende i Indre Mission i Jylland. Sådan var det ikke på Sjælland, hvor jeg var kendt af mange IM-venner," fortæller Frank på baggrund af, at han i 13 år arbejdede i Indre Mission, først som missionærmedhjælper og bymissionær i København og siden som ungdomskonsulent i Jyderup på Vestsjælland.

    I 2004 valgte han at søge nye udfordringer og blev i årene efter uddannet som lærer. Samtidig var han engageret i det lokale IM-fællesskab i Jyderup.

    I august 2016 traf Frank og hans ægtefælle Lene en skelsættende beslutning.

    "Hvis vi ville tæt på vores børn og familie, så var vi nødt til at flytte til Jylland. Vores børn havde gået på efterskole i Bramming og havde efterfølgende valgt at blive i det jyske," siger Frank. Ægteparret slog sig ned i Grindsted, hvor deres to sønner bor.

Vil snakke om Jesus

Efter nogen tid blev Frank opfordret til at søge en stilling som missionær i Indre Mission, og han var klar.

    "Jeg var begyndt at tænke over, om jeg igen skulle søge en stilling i Indre Mission, for jeg kan godt lide IM's visioner. Desuden havde flere mennesker udfordret mig til at søge en stilling, der havde fokus på mission," fortæller Frank.

    "Jeg synes, at det var svært at finde lige præcis det arbejde i det almindelige erhvervsliv, hvor jeg kunne bruge mine evner optimalt. Jeg vil gerne bruge min tid på at snakke med mennesker om kristendommen," forklarer Frank.

    En motivationsfaktor var hans to sønner, som på forskellig måde er engageret i Indre Mission. Den ene er ansat som volontør, og den anden er formand for IMU i Grindsted.

    "Det har haft en afsmittende virkning, at mine to sønner er rigtig glade for at være med i Indre Mission, hvor de oplever, at der er mange muligheder for at fortælle mennesker om Jesus," fortæller den kommende missionær.

Kilde: Indre Missions Tidende

 

 


Ny Missionær i Region Syd

Mette Hornstrup er fra 1. juli 2017 ny missionær i Indre Mission og bliver en del af teamet i Region Syd.

Mette har færdedes i Indre Mission hele sit liv og har tidligere været volontør ved Cafebussen. Hun havde dog ikke ikke forestillet sig en ansættelse i Indre Mission, da hun for fire år siden begyndte 3K-uddannelsen i Århus.

"Min tid i soldatermissionen og ved Cafebussen havde givet mig en lyst til at møde mennesker med evangeliet om Jesus. Jeg kunne dog ikke se mig selv i den klassiske stilling som indremissionær, men med de nye medarbejderteams er det anderledes.  Her skal jeg ikke kunne det hele, men kan trække på mine kollegaer." fortæller Mette, der oplever sig kaldet som evangelist.

"Jeg fik flere opfordringer og begyndte at følge med i stillingsopslagene fra Indre Mission" forklarer Mette, som også snakkede med flere af sine venner om tankerne.

Det er endnu ikke besluttet, hvor Mette skal bo, men det bliver et sted i Sønderjylland, fortæller hun.

"Jeg vil gerne ud i fronten, jeg vil gerne møde mennesker, der ikke kender Jesus, men det skal ikke være alene. Og først skal jeg lære området at kende og finde ud af, hvad IM-folkene har brug for."

Regionsleder Bjarne Taulborg glæder sig også til samarbejdet. "Jeg er utrolig taknemlig for at få en ung pige som Mette med på holdet. Hun kommer med både iver og erfaring, og jeg ved at Sønderjylland er klar til at tage imod hende."

Mette er ved at afslutte sin bachelor i kristendom, kultur og kommunikation på Diakonissestiftelsen. Hun er 30 år og single og indtil videre også boligsøgende.

 Arrangementer i Region Syd

december 11 - december 15

1 resultater fundet

Kursus for frivillige ledere
  • 3. februar 2018
 
Previous
Aleneforældreweekend

11.12.2017

Aleneforældreweekend

En weekend for dig, der er blevet alene med børnene enten på grund af skilsmisse eller dødsfald. Kom og vær med, og oplev fællesskabet med andre i... læs mere

Find svar på Jesusnet.dk

28.05.2015

Find svar på Jesusnet.dk

Kan og ved Gud alt? Var Jesus vegetar? Hvad siger Bibelen om engle? På jesusnet.dk finder du vigtige svar. Og et samtalerum for anonym rådgivning... læs mere

Undervisningsvideoer til dig

21.05.2017

Undervisningsvideoer til dig

Du kan hente gratis undervisningsvideoer til brug ved møder, bibelkredse eller privat. De kan streames eller downloades. Samtaleark kan også ... læs mere

Next
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter
Vi vil gerne dele de gode historier fra Indre Missions arbejde med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få ugens vigtigste IM-nyheder hver fredag.indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér