få teksten læst højt - adgangforalle.dk DK DE UK Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission

Velkommen

Du er landet på hjemmesiden for Indre Missions region syd.

Her på siden vil vi fortælle om aktiviteterne, medarbejderne og visionerne i region syd.

Under Nyheder finder du inspiration fra to mindre IMsamfund, der samarbejder. Du finder Vejle Gospelkids, der 31. marts 2016 sang for 450 aktionærer i Sydbank, et meget vellykke julearrangement i Hjordkær, en på flere måder fed mandeaften i Kolding,  fra seniorarbejdet i Ølgod - og et inspirerende pust fra nystartet Messy Church i Vejle, opfølgning på visionsdagen og spændende erfaringer med kristendomskursus.dk!

På denne side finder du invitationer til og info om:

Inspirationsdag om nabofællesskab der gavner 1/10

Årets julekoncert 

- - - - -

Nyhedsmail 

Ønsker du at få tilsendt vores nyhedsmail? Vi vil ikke sende en voldsom strøm af mails afsted :-). Men når der er et spændende arrangement i regionen og når der kommer en ny inspirerende reportage fra et sted i regionen, vil vi sende en mail. Så er du altid på forkant med livet her i regionen. 

Du tilmelder dig her ved at sende en mail med dit navn og postnummer samt mailadresse.

 Inspirationsdag

Tilmelding og betaling sker her.


 

Temadag på Fyn om etikJulekoncert med Oslo Gospel Choir

Europas bedste gospelkor kommer til Haderslev

Søndag d. 27. november 2016 kl. 15.00 i Haderslev Idrætscenter.

Der er nu mulighed for at møde Europas bedste gospelkor, Oslo Gospel Choir !

Koret har givet koncert i Danmark over 25 gange og de har stadigvæk stor succes. Mange gospelkor er præget af Oslo Gospel Choir og synger deres sange i deres repertoire. Koret har solgt godt 2 millioner albums, siden de blev dannet i 1988.

Billetsalget foregår på billetnet. Prisen på billetter er 250 for tribunen og 295 på gulvet.

I spidsen for koret står dirigenten Tore Aas, der også skriver de fleste numre. Repertoiret omfatter også mange af de traditionelle gospel numre. ”Oh happy day”, ”Celebrate”, "Et stjerne skinner i nat". Koncerten vil blive en blanding af gospel og jule sange, et dejligt mix mellem kendte og knap så kendte sange. Det bliver en oplevelse for hele familien.

"Det er langt fra første gang, Oslo Gospel Choir optræder i Danmark", oplyser Bjarne Taulborg. "For tre år siden gav de koncert i Haderslev, hvor 2200 personer fik glæden af at opleve dem. Vi har valgt Haderslev Idrætscenter, fordi det er den eneste hal i Sønderjylland, der kan rumme Oslo Gospel Choir, samt for at yde kor og publikum de optimale betingelser.

Se nærmere på julegospel.dk 

Det sociale i koncerten.

Udvalget bag koncerten har udvalgt forskellige væresteder, grupper, som modtager 400 billetter til koncert, så de også får en mulighed for at deltager i julekoncerten med Oslo gospel Choir. Det er for eksempel: Middag på tværs, parasollen, Den blå oase, TUBA, julemærkehjemmet.

Her er der nogle mennesker, som aldrig selv vil have råd til at komme til koncerten, men nu har muligheden, fordi fonde har været med til at give penge til det.

Billetter kan købes på billetnet.dk, turistinformation og i Haderslev Idrætscenter.

Det blive den største julekoncert i hele Sønderjylland i år. Vi glæder os til at se dig.

 


Arrangementer i Region Syd

september 26 - september 30

Ingen begivenheder fundet

 
Previous
Par-3 kursusdag

19.09.2016

Par-3 kursusdag

For jer der venter, eller lige har fået første barn. Kurset har fokus på parforholdet og det som sker, når vi bliver til 3. Afholdes 15. oktober ... læs mere

Event 2016: Beat of Change

26.09.2016

Event 2016: Beat of Change

Årets højdepunkt for teenagere og en alletiders chance for at blive smågruppeleder og give troen videre. Ses vi i Vejle den 4. - 6. november?... læs mere

Film og tro

31.05.2016

Film og tro

Et ressourcested for dig, som ønsker at finde film med en værdibaseret og kristen synsvinkel. Der er fokus på anmeldelser, baggrundsartikler og... læs mere

Next
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér