Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission

Velkommen

Du er landet på hjemmesiden for Indre Missions Region Syd.
Her på siden vil vi fortælle om aktiviteterne, medarbejderne og visionerne i region syd.

3. februar var 55 frivillige ledere samlet til kursusdag. Se lidt fra dette udbytterige kursus!

Nyhedsmail 

Ønsker du at få tilsendt vores nyhedsmail? Vi vil ikke sende en voldsom strøm af mails afsted :-). Men når der er et spændende arrangement i regionen og når der kommer en ny inspirerende reportage fra et sted i regionen, vil vi sende en mail. Så er du altid på forkant med livet her i regionen. 

Du tilmelder dig her ved at sende en mail med dit navn og postnummer samt mailadresse.

 

275 frivillige festede

Frivillighedsfesten 1. september blev en kæmpe succes

 

275 frivillige og ansatte i region Syd festede for alle de frivillige med god mad, underholdning, tale om at være stolt i Kristus - og et dejligt lovsangsforløb.

Se en smagsprøve fra vores facebook her!


Frank får igen brug for sit vestjyske

Efter flere år vender Frank Fyhn tilbage som missionær i Indre Mission


Frank Fyhn er opvokset i Vrenderup ved Agerbæk i Vestjylland. Efter mange år i det sjællandske skal han nu finpudse sit vestjyske, fordi han er blevet ansat som missionær i Region Syd fra den 1. juli. Det nye arbejde vil også bringe ham rundt i Vestjylland.

    "Jeg er spændt på, om jeg kommer til at møde nogle af mine gamle ungdomskammerater," fortæller Frank, der er 48 år. Han står foran en opgave, som han ser frem til med glæde.

    "Jeg skal lære mange nye mennesker at kende i Indre Mission i Jylland. Sådan var det ikke på Sjælland, hvor jeg var kendt af mange IM-venner," fortæller Frank på baggrund af, at han i 13 år arbejdede i Indre Mission, først som missionærmedhjælper og bymissionær i København og siden som ungdomskonsulent i Jyderup på Vestsjælland.

    I 2004 valgte han at søge nye udfordringer og blev i årene efter uddannet som lærer. Samtidig var han engageret i det lokale IM-fællesskab i Jyderup.

    I august 2016 traf Frank og hans ægtefælle Lene en skelsættende beslutning.

    "Hvis vi ville tæt på vores børn og familie, så var vi nødt til at flytte til Jylland. Vores børn havde gået på efterskole i Bramming og havde efterfølgende valgt at blive i det jyske," siger Frank. Ægteparret slog sig ned i Grindsted, hvor deres to sønner bor.

Vil snakke om Jesus

Efter nogen tid blev Frank opfordret til at søge en stilling som missionær i Indre Mission, og han var klar.

    "Jeg var begyndt at tænke over, om jeg igen skulle søge en stilling i Indre Mission, for jeg kan godt lide IM's visioner. Desuden havde flere mennesker udfordret mig til at søge en stilling, der havde fokus på mission," fortæller Frank.

    "Jeg synes, at det var svært at finde lige præcis det arbejde i det almindelige erhvervsliv, hvor jeg kunne bruge mine evner optimalt. Jeg vil gerne bruge min tid på at snakke med mennesker om kristendommen," forklarer Frank.

    En motivationsfaktor var hans to sønner, som på forskellig måde er engageret i Indre Mission. Den ene er ansat som volontør, og den anden er formand for IMU i Grindsted.

    "Det har haft en afsmittende virkning, at mine to sønner er rigtig glade for at være med i Indre Mission, hvor de oplever, at der er mange muligheder for at fortælle mennesker om Jesus," fortæller den kommende missionær.

Kilde: Indre Missions Tidende

 

 


Ny Missionær i Region Syd

Mette Hornstrup er fra 1. juli 2017 ny missionær i Indre Mission og bliver en del af teamet i Region Syd.

Mette har færdedes i Indre Mission hele sit liv og har tidligere været volontør ved Cafebussen. Hun havde dog ikke ikke forestillet sig en ansættelse i Indre Mission, da hun for fire år siden begyndte 3K-uddannelsen i Århus.

"Min tid i soldatermissionen og ved Cafebussen havde givet mig en lyst til at møde mennesker med evangeliet om Jesus. Jeg kunne dog ikke se mig selv i den klassiske stilling som indremissionær, men med de nye medarbejderteams er det anderledes.  Her skal jeg ikke kunne det hele, men kan trække på mine kollegaer." fortæller Mette, der oplever sig kaldet som evangelist.

"Jeg fik flere opfordringer og begyndte at følge med i stillingsopslagene fra Indre Mission" forklarer Mette, som også snakkede med flere af sine venner om tankerne.

"Jeg vil gerne ud i fronten, jeg vil gerne møde mennesker, der ikke kender Jesus, men det skal ikke være alene. Og først skal jeg lære området at kende og finde ud af, hvad IM-folkene har brug for."

Regionsleder Bjarne Taulborg glæder sig også til samarbejdet. "Jeg er utrolig taknemlig for at få en ung pige som Mette med på holdet. Hun kommer med både iver og erfaring, og jeg ved at Sønderjylland er klar til at tage imod hende."

 

 Arrangementer i Region Syd

marts 12 - marts 18

1 resultater fundet

Kvindekonference i Haderslev
  • 17. marts 2018
 
Previous
Bibelcamping 2018

26.02.2018

Bibelcamping 2018

Gear ned og bliv fyldt på til hverdagen! IM's Bibelcampinger er ferie med Jesus i fokus og spændende aktiviteter for alle aldre... læs mere

Hvor skal din ferie gå hen?

25.02.2018

Hvor skal din ferie gå hen?

Mangler du inspiration til, hvor du skal rejse hen på din næste ferie? Bestil vores rejsekatalog med unikke og uforglemmelige oplevelser... læs mere

Fællesskab der skal opleves

24.03.2018

Fællesskab der skal opleves

God forkyndelse, spændende miljøer og koncert med Stuart Townend. Årsmødefestivalen er fra 1.-3. juni 2018 på Mørkholt Strand Camping... læs mere

Next
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med:indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér