Årsgave til Indre Mission

Hvert år samler vi ind til en årsgave til Indre Missions arbejde. Vi er taknemmelig for den store indsats, vores lokale indsamlere gør, og glæder os over støtten fra Indre Misisons venner i hele landet.

Din årsgave er der fremtid i

Årets første arbejdsopgave blev en interessant telefonsamtale. Egentlig var det stadig ferietid, men nogen forsøgte ihærdigt at komme i kontakt. Det første spørgsmål, jeg blev mødt med, var: Vurderer du, at der stadig er en fremtid for Indre Mission?

Et ægtepar havde besluttet at ville give en million til Indre Mission. Men deres oplevelse af seneste årtiers dalende opbakning til missionshuset og de umiddelbare fremtidsudsigter for missionsarbejdet i lokalområdet, ville de heller ikke give til noget, som måske ikke havde fremtiden for sig.

Som Storm P. har sagt: ”Det er svært at spå, især om fremtiden.” Mit svar var dog ”ja”. Der er sket – og der kommer til at ske – forandringer, så vi ikke automatisk kan måle missionsarbejdet ud fra det, vi er kendt med. Omkring år 1950 toppede meget i bevægelsens historie. Siden har nogle tal været faldende, eksempelvis for missionshuse, børneklubber, abonnenter på Indre Missions Tidende m.fl. Til gengæld har meget andet vundet frem både lokalt og på landsplan med god tilslutning. Bibelcampings, det tværkulturelle, landsarrangementer for forskellige aldre, de digitale missionsplatforme m.v. er i vækst.

Der er bestemt fremtid i at lede til Jesus og leve i Ham. Og jeg glæder mig over, hvordan det også i disse år udfoldes på så mange, også nye, måder.

Der er mission i at give en gave. At give en årsgave betyder, at man støtter Indre Missions mangfoldige arbejde, så flere kan høre om Jesus – også i fremtiden.

Derfor er dit bidrag til Årsgaven 2024 værdifuldt.

På forhånd en stor TAK for din gave.

Giv et bidrag til årsgaven

Brug betalingskort

Indbetal din årsgave med kort.

Støt nu

Betal med MobilePay

Giv din årsgave på MobilePay 12912.

Støt nu

Overfør til konto

Overfør din gave til konto 7170 2212631. Skriv "Årsgave" i meddelelsesfeltet.

Giv gaven ved årsmødet

Tag din gave med og aflever den ved Årsmødefestival på Mørkholt Strand Camping den 7.-9. juni.

Hjælp til indsamling

Årsgaveliste

Her finder du en indsamlingsliste til årsgaven. Print listen og udfyld den.

Flyer: Din årsgave er der fremtid i

Giv alle mulighed for at være med i årsgaveindsamlingen. Send eller del denne hilsen fra Hans-Ole Bækgaard på jeres mailliste eller i jeres Facebookgruppe

Går I rundt med indsamlingslister til årsgaven, kan I bruge denne folder som hilsen, hvis I ikke træffer nogen hjemme eller hvis I af helbredshensyn ikke kan aflægge et fysisk besøg.

Læg folderen i postkassen og send eventuelt en SMS til vedkommende, om at I har lagt den der. I må også meget gerne lægge den i jeres lokale missionshus.

Folderen kan også fås hos økonomiafdelingen på .

PowerPoint [4:3]

Hvis du samler ind til årsgaven via MobilePay, kan du hente et billede til skærm her, som f.eks. kan vises til møder.

PowerPoint [16:9]

Hvis du samler ind til årsgaven via MobilePay, kan du hente et billede til skærm her, som f.eks. kan vises til møder.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til indsamlingen af årsgaven.