2021 har været et godt år for IM-genbrug

Coronarestriktionerne gav genbrugsbutikkerne en hård start på året, men det ser alligevel ud til at ende godt for IM-genbrug.

IM-genbrug i Skjern er en af IM-genbrugs nye butikker, hvor salget går godt.

Årets første måneder var svære for IM-genbrug, fordi genbrugsbutikker over hele landet måtte holde lukket i januar og februar 2021 på grund af coronarestriktionerne. Men på trods af den svære begyndelse på året vurderer Jonas Laugesen, der er leder af IM-genbrug, at 2021 alligevel bliver et godt år for IM-genbrug.

»Vi får støtte til de faste omkostninger fra coronahjælpepakkerne for den tid, vi måtte holde lukket, og siden vi åbnede igen, er det generelt gået godt med salget i vores butikker. Jeg kan for eksempel nævne, at vores butikker i Grindsted og Esbjerg vækster, og de nye butikker, vi har åbnet i Bækmarksbro og Skjern, går også godt,« fortæller Jonas Laugesen.

Han glæder sig også over, at der er kommet godt gang i julesalget.

»Vi har et godt vareflow, hvor vi hele tiden får nye varer ind, så der er gode muligheder for god og bæredygtig julehandel i vores butikker,« siger genbrugslederen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Hotel Hebron er tilbage i topform
Der har været så godt som udsolgt på Hotel Hebron i løbet af sommeren, og hotellets belægning ligger 11 procent over gennemsnittet i København.  …
Motiverede unge genstarter IMU i Stjær/Galten
Der har været efterspørgsel efter et lokalt fællesskab for unge kristne og efter en pause, er der igen IMU i Stjær/Galten Missionshus. …
Over 1100 IMU’ere er engageret i IMU-fællesskaberne
En rundspørge har vist, at over 1100 unge er aktive i IMU's godt 50 fællesskaber landet over. Mange steder har oplevet en stigning i antallet af…

Annoncer