2021 har været et godt år for IM-genbrug

Coronarestriktionerne gav genbrugsbutikkerne en hård start på året, men det ser alligevel ud til at ende godt for IM-genbrug.

IM-genbrug i Skjern er en af IM-genbrugs nye butikker, hvor salget går godt.

Årets første måneder var svære for IM-genbrug, fordi genbrugsbutikker over hele landet måtte holde lukket i januar og februar 2021 på grund af coronarestriktionerne. Men på trods af den svære begyndelse på året vurderer Jonas Laugesen, der er leder af IM-genbrug, at 2021 alligevel bliver et godt år for IM-genbrug.

»Vi får støtte til de faste omkostninger fra coronahjælpepakkerne for den tid, vi måtte holde lukket, og siden vi åbnede igen, er det generelt gået godt med salget i vores butikker. Jeg kan for eksempel nævne, at vores butikker i Grindsted og Esbjerg vækster, og de nye butikker, vi har åbnet i Bækmarksbro og Skjern, går også godt,« fortæller Jonas Laugesen.

Han glæder sig også over, at der er kommet godt gang i julesalget.

»Vi har et godt vareflow, hvor vi hele tiden får nye varer ind, så der er gode muligheder for god og bæredygtig julehandel i vores butikker,« siger genbrugslederen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Indre Mission er langt fra indsamlingsmål
Gaveindtægterne falder fortsat. Trods positive udsigter tidligere på året tyder meget nu på, at Indre Missions regnskab er på vej mod et underskud.  …
Ny lovsang sætter ord på håb om forsoning og heling
Agnete Thidemann Kristiansen har skrevet en ny lovsang med titlen Kom og Hel. Den er netop udkommet på worshiptoday.dk. …
Ny kirkeminister vil kæmpe for kristne værdier
Hans-Ole Bækgaard har været glad for samarbejdet med Louise Shcak Elholm, men ser frem til at lære den nye kirkeminister Morten Dahlin at kende.  …

Annoncer