2023 var et godt år for Mørkholt Strand Camping

Mørkholt Strand Camping kom godt ud af 2023 og kan se ind i et nyt år med med planer om forbedringer og spændende arrangementer.

Fra 7.-9. juni lægger Mørkholt Strand Camping plads til Årsmødefestival 2024.

Mørkholt Strand Camping er inde i en god udvikling, både økonomisk og med hensyn til antallet af campister og arrangementer på pladsen. Det fortæller campingchef Ole Korsholm Nielsen.

»I 2023 havde vi igen et super godt år, hvor der var rigtig mange arrangementer og mange campister. For eksempel blev vores mødelokale, Lysningen, udlejet meget, både i weekender og på hverdage. Så økonomisk kommer vi godt ud af 2023. Der bliver et fint overskud. Det er meget glædeligt,« fortæller han.

Planlægger forbedringer

Campingchefen fortæller, at der i løbet af 2024 er planer om en række forbedringer af campingpladsens faciliteter.

»Lige nu er vi ved at renovere nogle hytter, og så arbejder vi på at skifte nogle af de gamle hytter ud med nye hytter med bad og toilet. De gamle hytter har været brugt godt gennem mange år, og det er på tide at begynde at skifte dem ud. Nye hytter vil være en klar forbedring af campingpladsen, fordi de vil kunne bruges hele året,« fortæller han.

Fællesskabsaftener

Ole Korsholm Nielsen ser frem mod et år med mange arrangementer på campingpladsen, blandt andet Indre Missions Årsmødefestival og en række bibelcampinguger. Men det er ikke kun om sommeren, at der sker noget på Mørkholt Strand Camping.

»Her i vintersæsonen har vi hver anden uge fællesskabsaftener for vintercampister i vores café. Det er et aftenarrangement, som vintercampisterne er glade for. Her kan de mødes og dele liv med hinanden.«

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Unge familier vælger Lystruphave Bibelcamping
Vækst og glade dage præger bibelcampingpladsen syd for Silkeborg, hvor mange nye er kommet til
Vi får lov at så nogle små frø
90 teenagere er på konfirmandkursus på Frøstruphave Efterskole. Det giver Lea og Ida nye bibeloplevelser og venner. …
Teltmøder samler alle generationer
I 50 år har der været teltmøder i Harboøre, og her samles stadig mange i alle aldre. Det er noget, vi altid har set frem til, fortæller en IMU’er. …

Annoncer