Daniel skal tale teenagernes sag i Skive

Daniel brænder for at fortælle teenagere om Jesus, for det var det tidspunkt, hvor han selv begyndte at tro på Jesus

Daniel Russell er volontør i Region Nord og har teenagerne som arbejdsområde

Der stilles skarpt på teenagernes verden på Indre Missions Årsmøde i Skive, når Daniel Russell, der er volontør i IMU, giver et indblik i nutidens teenageliv, og hvordan de nås med evangeliet.

    »Jeg kommer blandt andet ind på teenlejrenes vigtige betydning. De kan helt klart forandre livet for en teenager. Det har jeg selv oplevet,« fortæller Daniel Russell, der er 21 år. Han er én ud af seks oplægsholdere, som lørdag eftermiddag vil give et indblik i, hvordan hverdagen ser ud fra deres hjørne i missionsarbejdet.

    Han har et særligt hjerte for teenagere og IMU’ere.

    »Jeg brænder for at fortælle teenagere om Jesus, for det var det tidspunkt, hvor jeg selv begyndte at tro på Jesus,« siger volontøren.

Livsbekræftende gruppe

Han kom til tro, da han blev konfirmeret i Frederikshavn. Derefter begyndte han at komme i en juniorklub i Strandby, og han deltog på teenlejre.

    »Her mødte jeg en sund og favnende kristendom, der har gjort, at jeg i dag står med en solid tro på Jesus.«

    Han fremhæver klublederne som medvandrere, der involverede sig i teenagernes liv. Atmosfæren på teenlejrene var fri og åben.

    »Det var nogle fantastiske weekender, hvor vi ikke skulle være på en bestemt måde, men der blev givet plads til, at vi kunne være på vej i det med troen,« fortæller Daniel Russell, der oplever det meget livsbekræftende at færdes blandt teenagere.

    »De er nysgerrige og stiller mange spørgsmål og er nemme at komme i kontakt med,« siger volontøren.
 

Læs mere om Indre Missions Årsmøde i Skive på årsmøde.indremission.dk. Blandt andet er der åbent hus i missionshuset i Skive mellem 16.30-18.00.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny regionsleder: Troen er mit faste holdepunkt
Den nye leder i Region Nord hedder fra 1. januar Bethina Ladegaard Jensen. Hun blev opmuntret af andre til at søge stillingen og glæder sig til…
Tidligere landsleder får ny rolle i Indre Mission
Daniel Præstholm bringer sin teologiske uddannelse og ti års erfaring fra Indre Mission med sig til en nyoprettet stilling med fokus på familier og…
Nordiske børne- og ungdomsorganisationer udvekslede erfaringer
Landsledere fra de nordiske lande var samlet på Island for at tale om fremtiden og dele erfaringer fra børne- og ungdomsarbejdet. …

Annoncer