IM afholder Årsmøde i hjertehøjde

Udvalgte frivillige og medarbejdere får en særlig plads i programmet for Indre Missions Årsmøde i Skive til maj

Indre Mission ønsker at skabe et Årsmøde, hvor der bliver talt fra menneske til menneske. Derfor har man tænkt anderledes om programmet lørdag eftermiddag på Årsmødet, der i år foregår den 25. maj i Skive.

    »Årsmødet er et sted, hvor Indre Missions venner kommer for at få viden om, hvor Indre Mission er. Vi vil ikke kun informere om, hvad der sker, men vi ønsker at fortælle om, hvilken hverdag medarbejderne har. Hvilke mennesker møder de? Hvad er det, der er på spil for dem?« forklarer Anna-Kathrine Thunbo Pedersen, der er med i Årsmødets planlægningsgruppe.

    Under temaet »Der hvor hjertet banker« udfolder seks oplægsholdere, hvordan det ser ud fra deres arbejdshverdag. Én af dem er Robert Svendsen fra SnakTro, der kommer ind på, hvilke samtaler han får med mennesker på gaden. En anden er Rut Elmholt fra Holstebro, som vil fortælle om sin oplevelse med lokal diakoni.

    »Vi ønsker at formidle viden fra menneske til menneske, ikke om hvor gode vi er, men hvordan arbejdet opleves i virkeligheden, « fortæller Anna- Kathrine Thunbo Pedersen.

Familievenlig Jesusfest

Årsmødet munder ud i en Jesusfest, som man i år har delt op i to dele.

    »Vi har haft familierne i fokus, da vi planlagde festaftenen. Vi laver en Jesusfest, hvor der kommer til at ske meget. Det bliver et både sjovt og dejligt fællesmøde for alle deltagerne til årsmødet. Det slutter så tidligt, at familier med små børn har mulighed for at komme hjem i god tid. Derefter fortsætter Jesusfesten med forkyndelse og lovsang,« siger Anna-Kathrine Thunbo Pedersen.

    Årsmødet i Skive foregår i KulturCenter Limfjord, og hele formiddagen er afsat til formandsberetning og økonomiberetning med drøftelse.

    Man kan læse meget mere om Årsmødet på årsmøde. indremission.dk. Her finder man information om det spændende program for børn, juniorer og teenagere. Sidste tilmelding til spisning er den 9. maj.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Hotel Hebron er tilbage i topform
Der har været så godt som udsolgt på Hotel Hebron i løbet af sommeren, og hotellets belægning ligger 11 procent over gennemsnittet i København.  …
Motiverede unge genstarter IMU i Stjær/Galten
Der har været efterspørgsel efter et lokalt fællesskab for unge kristne og efter en pause, er der igen IMU i Stjær/Galten Missionshus. …
Over 1100 IMU’ere er engageret i IMU-fællesskaberne
En rundspørge har vist, at over 1100 unge er aktive i IMU's godt 50 fællesskaber landet over. Mange steder har oplevet en stigning i antallet af…

Annoncer