IM afholder Årsmøde i hjertehøjde

Udvalgte frivillige og medarbejdere får en særlig plads i programmet for Indre Missions Årsmøde i Skive til maj

Indre Mission ønsker at skabe et Årsmøde, hvor der bliver talt fra menneske til menneske. Derfor har man tænkt anderledes om programmet lørdag eftermiddag på Årsmødet, der i år foregår den 25. maj i Skive.

    »Årsmødet er et sted, hvor Indre Missions venner kommer for at få viden om, hvor Indre Mission er. Vi vil ikke kun informere om, hvad der sker, men vi ønsker at fortælle om, hvilken hverdag medarbejderne har. Hvilke mennesker møder de? Hvad er det, der er på spil for dem?« forklarer Anna-Kathrine Thunbo Pedersen, der er med i Årsmødets planlægningsgruppe.

    Under temaet »Der hvor hjertet banker« udfolder seks oplægsholdere, hvordan det ser ud fra deres arbejdshverdag. Én af dem er Robert Svendsen fra SnakTro, der kommer ind på, hvilke samtaler han får med mennesker på gaden. En anden er Rut Elmholt fra Holstebro, som vil fortælle om sin oplevelse med lokal diakoni.

    »Vi ønsker at formidle viden fra menneske til menneske, ikke om hvor gode vi er, men hvordan arbejdet opleves i virkeligheden, « fortæller Anna- Kathrine Thunbo Pedersen.

Familievenlig Jesusfest

Årsmødet munder ud i en Jesusfest, som man i år har delt op i to dele.

    »Vi har haft familierne i fokus, da vi planlagde festaftenen. Vi laver en Jesusfest, hvor der kommer til at ske meget. Det bliver et både sjovt og dejligt fællesmøde for alle deltagerne til årsmødet. Det slutter så tidligt, at familier med små børn har mulighed for at komme hjem i god tid. Derefter fortsætter Jesusfesten med forkyndelse og lovsang,« siger Anna-Kathrine Thunbo Pedersen.

    Årsmødet i Skive foregår i KulturCenter Limfjord, og hele formiddagen er afsat til formandsberetning og økonomiberetning med drøftelse.

    Man kan læse meget mere om Årsmødet på årsmøde. indremission.dk. Her finder man information om det spændende program for børn, juniorer og teenagere. Sidste tilmelding til spisning er den 9. maj.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Indre Mission er langt fra indsamlingsmål
Gaveindtægterne falder fortsat. Trods positive udsigter tidligere på året tyder meget nu på, at Indre Missions regnskab er på vej mod et underskud.  …
Ny lovsang sætter ord på håb om forsoning og heling
Agnete Thidemann Kristiansen har skrevet en ny lovsang med titlen Kom og Hel. Den er netop udkommet på worshiptoday.dk. …
Ny kirkeminister vil kæmpe for kristne værdier
Hans-Ole Bækgaard har været glad for samarbejdet med Louise Shcak Elholm, men ser frem til at lære den nye kirkeminister Morten Dahlin at kende.  …

Annoncer