IM i Herlev bruger arv på en ny medarbejder i legestuen

Indre Mission i Herlev har fokus på fremtiden

og ønsker at styrke børneaktiviteterne i missionshuset

Indre Mission i Herlev fik en uventet pengegave. I stedet for at lade pengene stå på en konto, valgte de at bruge midlerne til at styrke børneaktiviteterne i missionshuset.

    »Vores fællesskab er præget af mange seniorer, som er gode til at bede, men som ikke magter det samme som tidligere. Vi vil gerne gøre noget for at styrke fremtiden for vores fællesskab, så da vi fik en arv, drøftede vi i bestyrelsen, hvordan vi kunne bruge midlerne,« fortæller Karen Margrethe Laursen, der er formand. Hun fik en god ide, da hun deltog i Indre Missions formands-og kasserermøde i efteråret. Her hørte hun om mulighederne i en lokalansættelse.

    Hun fortalte bestyrelsen om ideen, og på en inspirationsdag blev det drøftet, hvad man kunne lave af udadrettede aktiviteter. Nogle nævnte en legestue, og bestyrelsen foreslog, at man ansatte en person, som kunne hjælpe med opstarten.

    Fællesskabet greb ideen, og bestyrelsen tog kontakt til landslederen i Region Øst.

    Det er der kommet et stillingsopslag ud af, som kan ses i dette nummer af impuls.

    »Vi håber, at der er en person, som har lyst og evner til at være tovholder i legestuen og indgå i missionshusets øvrige aktiviteter,« siger formanden.

    Lokalansættelsen er et samarbejde mellem Indre Mission i Herlev og Region Øst.

    »Det er skønt, at IM i Herlev har fået midler, som de vælger at bruge på en lokalansættelse, « siger regionsleder Kurt Kristensen.

Se stillingsopslaget <link organisation/ledige-stillinger/visjob/artikel/medarbejder-til-ny-legestue-i-herlev/ - - "Se jobopslag">her</link>.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Flere hundrede takker ja til to minutter om dagen
Appen Ord til eftertanke bruges af flere og flere.
Podcasten Bibelsnak starter op igen med ny vært
Ungdomskonsulent Bjarke Brondbjerg, der er ny vært på Bibelsnak, ønsker at give folk mod på selv at læse i Bibelen.  …
Nye positive tiltag på Sydsjælland og Lolland-Falster
Legestuen i Maribo og ungdomsgruppen i Næstved gør en forskel.

Annoncer