Jordemoder i spidsen for IM's familiearbejde

For Johanne Lund Larsen er det vigtigt at støtte mennesker på både sårbare og gode tidspunkter i livet og hjælpe dem, så de kan komme ordentligt videre.

Johanne Lund Larsen er 31 år og bor sammen med sin mand mellem Brande og Ejstrupholm.

Siden sommeren 2023 har posten som landsleder for Indre Missions Familiearbejde stået tom, men den 1. december begynder Johanne Lund Larsen i stillingen.

Johanne Lund Larsen er 31 år og bor sammen med sin mand mellem Brande og Ejstrupholm. Hun er uddannet jordemoder og har desuden en kandidatgrad i pædagogisk psykologi.  Derudover har hun arbejdet i en vuggestue i en periode. Det har alt sammen givet hende erfaring med at arbejde med familier i forskellige livssituationer.

Hun har længe haft lyst til at arbejde i Indre Mission, og derfor har hun løbende fulgt med på Indre Missions hjemmeside, om der skulle dukke et job op, som kunne passe til hende.

"Jeg synes både stillingen og selve familiearbejdet lyder mega spændende. Jeg har ikke selv kendt til familiearbejdet tidligere, men kunne godt have ønsket, at jeg havde. For jeg synes, at det, familiearbejdet laver, er meget relevant, og det rammer en god bredde af folk. Familiearbejdet kan støtte mennesker på både sårbare og gode tidspunkter i livet og hjælpe dem, så de kan komme ordentligt videre. Det arbejde, synes jeg, er fedt, og det vil jeg gerne være en del af," siger Johanne Lund Larsen.

Hun glæder sig til at komme i gang og til at komme ud og snakke med både frivillige og ansatte i familiearbejdet.

 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …
IM-medarbejdere lærte om frimodig forkyndelse
Otte medarbejdere har fået værktøjer til, hvordan de kan formidle det kristne budskab. 
Indre Mission laver en landsdækkende kampagne for diakoni
Alle lokale IM-fællesskaber opfordres til at række en hjælpende hånd til andre mennesker den 14. september.

Annoncer