Konference for kreative kristne

Den 26. oktober afholdes den første udgave af FRYD, som er en kreative konference for troende og kreative mennesker

Det har længe været en drøm for Helle Viftrup Kristensen, der er lærer på Børkop Højskole, at lave en konference for kristne, der arbejder med kunst, musik og kreative udtryk. Hun har hentet inspiration til konferencen fra »International Christian Artist Seminar«, som den hollandske præst Leen La Rivére står bag.

    Drømmen er nu blevet til virkelighed, og den 26. oktober åbnes dørene til »Fryd« på Børkop Højskole. Konferencen arrangeres i samarbejde med Indre Mission.

    »Det bliver en fest for alle, der gerne vil udtrykke deres skaberglæde. Jeg håber, at vi kan inspirere hinanden og lære af nogle af dem, som har været udøvende kunstnere i mange år,« fortæller Helle Viftrup Kristensen. Det kommer til at ske gennem mange forskellige slags workshops og fællessamlinger.

    Hollandske Leen La Rivére medvirker med tre foredrag, hvor han øser af sin erfaring. Derudover bliver der forskellige optrædener inden for musik, billedkunst, stand-up, sang, keramik og design.

    Læs mere om »FrydKonference« på Facebook og hør Helle fortælle om arrangementet i videoen nedenfor.
 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Hotel Hebron er tilbage i topform
Der har været så godt som udsolgt på Hotel Hebron i løbet af sommeren, og hotellets belægning ligger 11 procent over gennemsnittet i København.  …
Motiverede unge genstarter IMU i Stjær/Galten
Der har været efterspørgsel efter et lokalt fællesskab for unge kristne og efter en pause, er der igen IMU i Stjær/Galten Missionshus. …
Over 1100 IMU’ere er engageret i IMU-fællesskaberne
En rundspørge har vist, at over 1100 unge er aktive i IMU's godt 50 fællesskaber landet over. Mange steder har oplevet en stigning i antallet af…

Annoncer