Nyt videomateriale til samtalegrupper

Forlagsgruppen Lohse udgiver materiale, der gør det nemt at tale om meningen med livet og den kristne tro

Udforsk Livet er et nyt materiale, som Forlagsgruppen Lohse har udgivet. Det indeholder videooplæg, lederguide og deltagerhåndbog til syv samlinger for grupper, der ønsker at samtale om evangeliet og om, hvad de lever for.

    Udforsk Livet er en dansk udgave af Life Explored, der er et engelsk materiale, som har været afprøvet i Aarhus Bykirke i et par år.

    »Vi tænker os, at Udforsk Livet kan bruges i kirker og missionshuse, hvor man gerne vil have samtalegrupper i gang om meningen med livet og den kristne tro. Det kan for eksempel bruges, hvis man har haft et kristendomskursus og gerne vil udfordre deltagerne mere personligt til at opdage den største gave – evangeliet om Jesus,« fortæller Helle Jakobsen, der er marketingsassistent ved Forlagsgruppen Lohse.

    »Til hver af de syv samlinger er der to flotte videooplæg og bibeltekster, som giver grundlag for en god samtale. Det er en fordel ved materialet, at samtalegruppens leder ikke selv skal udarbejde et oplæg,« siger hun.

    Udforsk Livet kan købes hos Forlagsgruppen Lohse. Nærmere oplysninger kan ses på udforsklivet.dk, hvor man også kan se de to første videooplæg og få en fornemmelse af materialets opbygning.
 

Se en teaser for materialet ovenfor.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
De frivilliges indsats og byens støtte driver Å-festival frem
Engagerede frivillige og opbakning fra lokalområdet er nøgleord for Å-festival, der tiltrak rekordmange deltagere i pinsen. …
Bibelcampingsæson starter med god opbakning og nye initiativer
Årets første to bibelcampinger blev afviklet med god opbakning. Et nyt initiativ til indsamling skal hjælpe med vedligeholdelsen af mødetelte. …
Workshop giver IMU’ere bibelindsigt
Skjern IMU samlede unge fra flere IMU-fællesskaber for at blive klogere på, hvordan Bibelens budskab kan omsættes til praksis. …

Annoncer