Rejsegilde for stor tilbygning til missionshuset i Vejle

Indre Mission i Vejle udvider missionshuset for at skabe bedre rammer for børn og unge

Indre Mission i Vejle holdt torsdag den 31. oktober rejsegilde for en stor tilbygning til missionshuset, som primært skal huse fællesskabets børne- og ungdomsaktiviteter.

     Tankerne om børne- og ungdomsfaciliteter har længe været undervejs, så det var en god dag, da man kunne begynde byggeriet i august i år.

     "Vi glæder os over, at vores missionshus bruges rigtig meget. Vi er et stort fællesskab, som er i vækst, så der er et stigende pres på lokalerne, og børnene og IMU'erne har brug for nogle gode rammer. Samtidig lejer Frimenigheden Broen sig ind i missionshuset, og de er også stor gruppe," fortæller Knud Dideriksen, der er formand.

     Tilbygningen er 280 kvadratmeter, der er fordelt på to etager. Byggeriet er kommer til at koste omkring 5,5 millioner og ventes at stå færdig først i det nye år.

     Tilbygningen er placeret på den nuværende parkeringsplads ved missionshuset, men der er også tænkt i nye parkeringspladser.

     "For nogen tid siden købte vi nabogrunden og brugte huset til forskellige aktiviteter. Vi river huset ned og indretter grunden til parkeringspladser," forklarer formanden

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
UngCamp 24: Silende regn og højt humør
UngCamp 24 samlede 800 unge om forkyndelse, undervisning, lovsang og masser af hygge og festlige sommeraktiviteter. …
Unge familier vælger Lystruphave Bibelcamping
Vækst og glade dage præger bibelcampingpladsen syd for Silkeborg, hvor mange nye er kommet til
Vi får lov at så nogle små frø
90 teenagere er på konfirmandkursus på Frøstruphave Efterskole. Det giver Lea og Ida nye bibeloplevelser og venner. …

Annoncer