Sommervejret var godt for Mørkholt

Det gode sommervejr har givet Mørkholt Strand Camping en rigtig god sæson

I sommeren 2018 var antallet af campister på Mørkholt Strand Camping højere end de foregående år. Campingchef Kristian Lymann Iversen fortæller, at campingpladsen på et tidspunkt i løbet af sommeren var helt fuld, så man var nødt til at henvise nogle campister til nabocampingpladsen. Han peger på det gode sommervejr som en væsentlig grund til de mange campister.

    »Vejret har hjulpet os meget. Vi har haft en ekstremt god sommer, og mange gæster har forladt pladsen med en supergod oplevelse i bagagen,« fortæller han.

    Det gode vejr har sat sit præg på campingpladsen. Kristian Lymann Iversen nævner som et eksempel, at forbruget af grillkul har ligget 40 procent over forbruget i 2017.

    Campingchefen håber, at mange gæster har fået lyst til at vende tilbage.

    »Antallet af forhåndsreservationer for 2019 ser meget flot ud. Vi har ikke tidligere haft så mange reservationer som nu,« siger Kristian Lymann Iversen begejstret.
 

Book plads til næste års sæson på morkholt.dk

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Indre Mission er langt fra indsamlingsmål
Gaveindtægterne falder fortsat. Trods positive udsigter tidligere på året tyder meget nu på, at Indre Missions regnskab er på vej mod et underskud.  …
Ny lovsang sætter ord på håb om forsoning og heling
Agnete Thidemann Kristiansen har skrevet en ny lovsang med titlen Kom og Hel. Den er netop udkommet på worshiptoday.dk. …
Ny kirkeminister vil kæmpe for kristne værdier
Hans-Ole Bækgaard har været glad for samarbejdet med Louise Shcak Elholm, men ser frem til at lære den nye kirkeminister Morten Dahlin at kende.  …

Annoncer