Teltmedarbejdere er klar til en sommersæson med bibel og ferie

Færdighederne er blevet pudset af og medarbejderne glæder sig til en helt almindelig bibelcampingsæson.

Indre Mission har lige taget hul på årets teltmøder og bibelcampings, og forude venter måneder med mange oplevelser. Carsten Mikkelsen, der er formand for IM’s teltudvalg, ser ind i en sæson, som bliver uden corona.

»Vi glæder os til en helt almindelig bibelcampingtid uden restriktioner, hvor coronaen ikke sætter dagsordenen,« siger Carsten Mikkelsen.

Han nævner, at flere teltmedarbejdere har været på kursus i forbindelse med, at man alligevel skulle rejse det store telt til »Bedsteforældre- og børnebørns-camping« på Mørkholt Strand Camping.

»Teltmedarbejderne har gennemgået alt fra opmåling af teltområde, rejsning af telt og lyd og teknik.«

Han oplyser, at alle de gamle teltstole er blevet solgt. Indsamlingen til nye stole fortsætter også i år. Der mangler lige nu penge til knap 1000 stole.
 

Køb en teltstol - læs her hvordan

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Lønstigninger øger behov for gaver
Indre Mission har modtaget flere gaver i årets første kvartal end forventet, men pengene er allerede brugt, fortæller økonomichef …
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …

Annoncer