Vanløse IMU tog på roadtrip til Vestsjælland

Der bliver snakket meget om, hvordan vi bringer generationerne sammen i Indre Mission. Vandløse IMU gjorde noget ved snakken

Flere tiltag sikrede, at unge og ældre blev blandet godt og grundigt.

Nogle gange skal man bare gøre det og se, hvad der sker. Det var udgangspunktet tirsdag den 26. marts, da ni IMU'ere fra Vanløse pakkede to biler med spil og instrumenter og kørte tværs over Sjælland.

    Målet var Jyderup på Vestsjælland, hvor IMU'erne havde inviteret sig selv til at besøge det lokale IM-fællesskab. Aftalen kom i stand med hjælp fra missionær Lennart Grønkjær-Davidsen, som vidste, at IM'erne i Jyderup gerne ville have besøg. I alt mødte 21 personer op, ni unge fra Vanløse og 12 ældre fra Jyderup, og Vanløse IMU stod for hele aftenen under overskriften: »IMU-møde for voksne«.

    »Ideen opstod for et år siden, hvor vi fik en idé om, at vi skulle prøve at besøge et IM-fællesskab og se, hvad der skete. Ligesom når to venner mødes for bare at være sammen,« fortæller Jonathan Hauge Madsen fra Vanløse IMU.

    IMU'erne spillede op til sang fra både Sange & Salmer og Fællessang, og bagefter blev unge og ældre blandet og sat i gang med at svare på en stribe icebreaker-spørgsmål. I løbet af aftenen blev der også leget og spillet spil, og IMU'erne fra Vanløse fortalte, hvordan det er at være ung og kristen i København.

    Lennart Grønkjær-Davidsen var til stede hele aftenen, og han beskriver aftenen som en succes.

    »IMU'erne gjorde det rigtig godt, og IM'erne i Jyderup var bare glade. Nogle af dem sagde efter mødet, at det havde været den bedste aften længe,« fortæller missionæren og opfordrer andre IMU-afdelinger til at kopiere initiativet.

    »Mange små IM-fællesskaber møder sjældent unge kristne og vil elske at få besøg.«

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Hotel Hebron er tilbage i topform
Der har været så godt som udsolgt på Hotel Hebron i løbet af sommeren, og hotellets belægning ligger 11 procent over gennemsnittet i København.  …
Motiverede unge genstarter IMU i Stjær/Galten
Der har været efterspørgsel efter et lokalt fællesskab for unge kristne og efter en pause, er der igen IMU i Stjær/Galten Missionshus. …
Over 1100 IMU’ere er engageret i IMU-fællesskaberne
En rundspørge har vist, at over 1100 unge er aktive i IMU's godt 50 fællesskaber landet over. Mange steder har oplevet en stigning i antallet af…

Annoncer