Det er begyndt godt i Harboøre

Et nyt missionshus har ført til nye arrangementer med god opbakning

Det nye missionshus i Harboøre har betydet en ny begyndelse.

Det ser ud, som om det lykkes Indre Mission i Harboøre at lave nogle arrangementer, som trækker en del mennesker til. I hvert fald kommer der en del mennesker fra byen til forskellige arrangementer. Det gælder de nye kvindemøder og seniorcaféen.

    »Vi har haft det nogle gange med op til 60 deltagere,« fortæller Niels Kirk. Han glæder sig over, at visionen med det nye missionshus lige så stille er ved at blive til virkelighed. De vil gerne skabe en ny begyndelse med det nye hus og håber, at mennesker har lyst til at komme i missionshuset og blive en del af fællesskabet.

Kristendomskurset

Det planlagte kristendomskursus er også kommet godt i gang. Der er ti personer, som samles til undervisning i missionshuset.

    »Det er meget opløftende at undervise i kristendom. Vi får nogle rigtig gode samtaler, og jeg oplever en åbenhed for at snakke tro,« fortæller Lars Kristensen. Blandt deltagerne er der flere, som har sagt ja til at deltage, fordi de gerne vil diskutere tro.

    Blandt dem er Ditte Broe Sørensen.

    »Vi får nogle sindssygt gode snakke om tro, hvor vi debatterer, hvad vi hver især står for,« siger hun. »Hvis der er noget, vi vakler lidt i, får vi konstruktiv feedback. «

    Hun vil gerne deltage igen, hvis der bliver arrangeret et nyt kristendomskursus.
 

Læs mere om kurset og hvordan det kan bruges hos jer på kristendomskursus.dk.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Den tidligere salgsdirektør drømmer om at blive præst
En dag sagde Jonas’ krop fra, og direktørjobbet og festlivet er nu erstattet af Jesus, orkidéer og Luther.
Jeg var ikke klar til det virkelige liv
Det var et kæmpe chok, da Camilla Quist trådte ud af den kristne osteklokke og ind i gymnasieverdenen. Hun kom i tvivl, om kirken var mere end en…
Nu er det tid til noget andet
Det er en afklaret Daniel Præstholm, der nu takker af som landsleder i IMU. Men det er også lidt vemodigt for ham at sige farvel efter ti år i IMU,…

Annoncer