IKC fejrede de 30 år med smil i massevis

KØBENHAVN: Både ansatte og brugere af IKC blev mindet om vigtigheden af centerets arbejde da jubilæet blev fejret

Der var snak, kaffe, kage, sange, blomster og smil i massevis, da Internationalt Kristent Center (IKC) i København den 11. september fejrede, at centeret har eksisteret i 30 år.

    Tidligere leder af IKC i København Thomas Høyer og nuværende leder Mika Raja Bak- Skovenborg holdt taler.

    »De mindede os om, hvorfor IKC er her, blandt andet for at græde med de grædende og glæde sig med de glade, for at dele liv med folk og vandre med dem,« fortæller Majken Rokni, der er tværkulturel medarbejder ved IKC.

    »Vi havde også den store glæde at høre sang og vidnesbyrd fra vores ‘gospel mama’ Sharon Williams. Hun mindede os om, at ligegyldigt hvilken religion eller kultur vi kommer fra, elsker Gud os, og han vil give os en ny start, tilgive os og være der for os altid i Kristus,« fortæller IKC-medarbejderen.

    »Vi har levet efter Esajas 12,4 – vi har takket Gud og påkaldt hans navn, vi har gjort hans gerninger kendt blandt folkeslagene og ophøjet hans navn. Gud rørte også hjerterne denne dag. En kvinde fortalte, at hun havde fået en bibel hos os, og nu ville hun læse den. ‘For jeres Gud taler om kærlighed. Det gør islams gud ikke. Jeg vil hellere have Jesus’,« siger Majken Rokni og sammenfatter:

    »Mission fuldført. Vi fortsætter!«

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Den tidligere salgsdirektør drømmer om at blive præst
En dag sagde Jonas’ krop fra, og direktørjobbet og festlivet er nu erstattet af Jesus, orkidéer og Luther.
Jeg var ikke klar til det virkelige liv
Det var et kæmpe chok, da Camilla Quist trådte ud af den kristne osteklokke og ind i gymnasieverdenen. Hun kom i tvivl, om kirken var mere end en…
Nu er det tid til noget andet
Det er en afklaret Daniel Præstholm, der nu takker af som landsleder i IMU. Men det er også lidt vemodigt for ham at sige farvel efter ti år i IMU,…

Annoncer