Taknemlighed gør livet rigt

Det handler ikke om, hvordan eller hvor godt du gør det, men om at du gør det

Det var opmuntrende at være sammen i gode og givende dage på Årsmødefestival. Herligt at opleve samværet og samtalerne i det store fællesskab, og samtidig dejligt at så mange var med online.

Endnu engang var det fantastisk at opleve de mange frivillige kræfter og medarbejderes humørfyldte energi til at få det hele til at blive afviklet så utroligt flot. Det fylder mig med taknemlighed.

På en ganske konkret måde blev taknemlighed også delt ud under Årsmødefestivalen. Om lørdagen stod en palle med 1792 vandflasker med mærkatet »Taknemlighedsvand« klar til at blive delt ud. En håndgribelig måde at vise taknemlighed på og et udtryk for, at det at give noget videre kan være med til at slukke en tørst.

Vær taknemlig

Det er meget sandt, hvad en har sagt: »At føle taknemlighed uden at vise det er som at pakke en gave ind uden at give den.« Det koster ikke noget at være taknemlig, men det får os til at se livet med andre øjne. De personer, som vi har omkring os, vil uden tvivl også kunne mærke denne tilgang til livet hos os – at vi gør noget for at glæde andre. Og det vil også få dem til at reagere positivt.

Husk på, at det handler ikke så meget om, hvordan du gør det. Du kan vise din taknemlighed på mange andre måder end blot med ord. Det vigtige er, at du gør det! Det er også fint at gøre sig umage, men sæt ikke barren så højt, at det bliver umuligt og uoverkommeligt.

Den tyske teolog Dietrich Bonhoeffer siger det sådan: »I hverdagen går det sjældent op for os, at vi får en hel del mere, end vi giver, og at det kun er med taknemlighed, at livet bliver rigt.«

Taknemlighed opmuntrer

Denne sommer er der mange, som gør det muligt, at vi i IM kan afholde bibelcampings, lejre, stævner osv. Alt sammen noget, der har stor betydning åndeligt såvel som socialt. Tak til enhver!

Vi oplever også stor opbakning til IM’s arbejde økonomisk set. Det er blevet mødt med forståelse, at der er brug for »en ekstra million til mission«. Tak for alle bidrag. Faktisk skal der ikke så meget til, når vi står mange sammen.

Lad taknemlighedens mange udtryk smitte af på din vej denne sommer. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Vores venskab er en gave
Jannie og Signe har været venner i mange år. Jannie har været kristen hele livet, mens Signe stadig er på vej.
Bygger Guds rige lige her
Hanna Pedersen brænder for at dele troen i et ikke-kirkeligt miljø.
Jesus kom til Emrah i en drøm
Emrah er flygtet fra Tyrkiet, fordi han er blevet kristen. Nu er han frivillig i den tyrkiske menighed i København og bruger tid på at evangelisere…

Annoncer