Tid til Å-festival

I pinsen inviterer Å-festival igen til gratis koncerter, forkyndelse og lovsang, denne gang under teamet "Så så man lige mig"

Så er det i weekenden, Å-festival endnu engang slår festivalpladsen op i Sdr. Felding. Internationale navne som The Afters, FLAME, Riley Clemmons og Carrollton vil fylde koncertteltet med alt fra amerikansk rap til moderne pop. Alle koncerterne er gratis.

    I år er koncertteltet udvidet, så der er plads til 3000, mens campingpladsen er udvidet med 200 enheder, og Å-festival opfordrer da også bare til at møde op, selvom man ikke på forhånd har booket en plads.

    Temaet for årets festival er "Så så man lige mig" og skal sætte fokus på, hvordan man kan undgå at miste fokus i de mange sanseindtryk, der er i dagens Danmark, og sætte fokus på, hvor man i sandhed kan blive set og elsket.

    I løbet af Å-festival vil der være talere, bibeltimer og seminarer m.m., som sætter fokus på det med at blive set og selv at se. Seminarerne vil bl.a. handle om dåb, sex og identitet, fordømmelse og meget andet.

    Med seminarer på festivalpladsen og rundt i Sdr. Felding, bibeltimer, bøn, stilhed og lovsang har Å-festival igen i år lagt et alsidigt program som grundlag for fællesskab og festivalstemning.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Et EVENT fyldt af overraskelser
Seminaret »Elsk Vejle« på Event overgik alle forventninger. 80 unge ville på gaden og dele karameller ud med en lille sød hilsen. …
Danskerne holder troen på afstand
Ægteparret Katie og Frederik brænder begge for det kristne arbejde. Katies amerikanske baggrund har vist dem kontrasterne mellem at være kristen i…
Her er Å-festival hele året
Å-festival er ikke det eneste, der findes i Sønder Felding. Der er et stort og aktivt fællesskab i missionshuset, der præges af en del unge familier…

Annoncer