Tid til Å-festival

I pinsen inviterer Å-festival igen til gratis koncerter, forkyndelse og lovsang, denne gang under teamet "Så så man lige mig"

Så er det i weekenden, Å-festival endnu engang slår festivalpladsen op i Sdr. Felding. Internationale navne som The Afters, FLAME, Riley Clemmons og Carrollton vil fylde koncertteltet med alt fra amerikansk rap til moderne pop. Alle koncerterne er gratis.

    I år er koncertteltet udvidet, så der er plads til 3000, mens campingpladsen er udvidet med 200 enheder, og Å-festival opfordrer da også bare til at møde op, selvom man ikke på forhånd har booket en plads.

    Temaet for årets festival er "Så så man lige mig" og skal sætte fokus på, hvordan man kan undgå at miste fokus i de mange sanseindtryk, der er i dagens Danmark, og sætte fokus på, hvor man i sandhed kan blive set og elsket.

    I løbet af Å-festival vil der være talere, bibeltimer og seminarer m.m., som sætter fokus på det med at blive set og selv at se. Seminarerne vil bl.a. handle om dåb, sex og identitet, fordømmelse og meget andet.

    Med seminarer på festivalpladsen og rundt i Sdr. Felding, bibeltimer, bøn, stilhed og lovsang har Å-festival igen i år lagt et alsidigt program som grundlag for fællesskab og festivalstemning.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Den tidligere salgsdirektør drømmer om at blive præst
En dag sagde Jonas’ krop fra, og direktørjobbet og festlivet er nu erstattet af Jesus, orkidéer og Luther.
Jeg var ikke klar til det virkelige liv
Det var et kæmpe chok, da Camilla Quist trådte ud af den kristne osteklokke og ind i gymnasieverdenen. Hun kom i tvivl, om kirken var mere end en…
Nu er det tid til noget andet
Det er en afklaret Daniel Præstholm, der nu takker af som landsleder i IMU. Men det er også lidt vemodigt for ham at sige farvel efter ti år i IMU,…

Annoncer