Vent ikke på et stillingsopslag

I IM arbejder lønnede, fritidsansatte og frivillige medarbejdere tæt sammen på alle niveauer

Når du afspiller videoen tillader du cookies fra YouTube
Accepter & AfspilAccepter for alle videoer & Afspil
×

31 nye medarbejdere kunne jeg præsentere på Årsmødefestivallen 2022. Hovedparten af disse medarbejdere er lønnede, men en god håndfuld er fritidsansatte.

Vi er en rig bevægelse, der kan supplere den frivillige indsats lokalt og på landsplan med inspiration og arbejdskraft fra medarbejdere, som stiller sig til rådighed med kompetencer, engagement og hjerte for Jesus og mennesker.

Der er ca 150 lønnede medarbejdere og ca 90 fritidsansatte i IM, IMU og DFS.

Rekruttering af nye til tjenesten kommer ofte som respons på stillingsopslag, men det er ikke alene det, der skal til. Kaldet skal bedes frem, så det høres og rækkes ud – uanset om det er til en lønnet- eller en fritidstjeneste. 

Bed og prik

Her kan du komme ind i billedet. Når du ser et behov for en særlig indsats, så bed om, at den rette til at løfte opgaven vil træde frem. Bed kaldet frem, så det høres af de rigtige. Og prik gerne, hvis du bliver mindet om, at en bestemt person skal opfordres til at træde ind i tjenesten i IM.

For det meste opslår vi en stilling, når der er behov og mulighed for at ansætte en medarbejder i et bestemt område eller en arbejdsgren. Men af og til får vi også uopfordrede ansøgninger, der rammer lige ind i nogle overvejelser, som allerede er sat i sving om en bestemt indsats, men hvor der ikke er opslået en stilling. I de tilfælde har vi flere gange fundet veje sammen med en sådan ansøger. Derfor skal du ikke vente på at se et stillingsopslag før du henvender dig eller før du beder og prikker. 

Mange slags fritidsansatte

Der er brug for fritidsansatte, som vil forkynde, løfte en diakonal opgave, være kontaktperson til menighedsråd, koordinator for evangelisation, journalistiske og grafiske opgaver osv. Mulighederne er mangfoldige!

Vi skaber platformen, så fritidsansatte gennem kurser, kollegialt fællesskab og sparring har gode vilkår for at udfolde sig. Og med ansættelsen følger også synlighed og tryghed, så IM-fællesskaberne ved, hvem de kan henvende sig til.

Se mere på indremission.dk/job

Seneste blogindlæg
Der findes ikke forkerte drenge og piger
Vi kan utilsigtet komme til at presse børn og unge til at tænke, at de er forkerte, når vi stereotypt taler om rigtige drenge og rigtige piger …
Bibelsyn er en del af troens liv
Det vanskelige ved at forstå Bibelen skyldes ikke uklarhed, men menneskers begrænsninger
Husk hvor du er
Jeg snyder både mig selv og dem, jeg er sat sammen med, hvis jeg kun er sammen med dem, der ligner mig