Inspiration og opbakning til menighedsrådsmedlemmer fra erfarne og kompetente rådgivere.

Forkyndelsesmaterialer, netværk og ressourcer til ansatte og frivillige

Kirkens liv og vækst

Indre Mission har en lang tradition for samarbejde med præster og sogne. Vi har gennem mange år opbygget kompetencer, erfaringer og ressourcer, som vi gerne vil dele med jer, der arbejder i sognene og kirkens menigheder.

Sæt retning for kirken i dit sogn

Den 17. september 2024 er der valg til menighedsrådene i landets kirker. Der skal også vælges nyt menighedsråd i dit sogn – og du har derfor en unik mulighed for at være med til at sætte retning for kirken i dit sogn.

Tilmeld nyhedsmail

Få inspiration til kirkens liv og vækst

Bliv opdateret om nye materialer og tilbud fra Indre Mission og Søndagsskolerne. Tilmeld dig nyhedsmailen, der er målrettet kirkeansatte og menighedsrådsmedlemmer.

.

Tidligere nyhedsmails

Okotober 2023
Menighedsrådsvalg 2024
Marts 2023
Hvad laver jeg lige her?

Læs hæftet Kirkens liv og vækst

Velkommen til Kirkens liv og vækst, som vi kalder dette hæfte og vores ønske om at være til hjælp og inspiration for kirker og menigheder. 

Læs mere

Leder af Kirkens liv og vækst

Har du udfordringer, ønsker til at komme videre i en fastlåst situation, brug får inspiration i konkrete udfordringer, eller bare brug for én at spille bold op ad, så tøv ikke med at tage en kontakt til mig. Vi finder sammen ud af, hvem og hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Erfaring fra: Formand for menighedsråd i 6 år, medlem af provstiudvalget i Fredericia provsti

Jeg kan hjælpe med:

  • Ledelse af menighedsråd og ledelse generelt.
  • Visions processer – hvordan få sat mission på dagsorden?
  • Samarbejde og indflydelse.
  • Hvorfor giver det mening at engagere sig i kirkens arbejde?

Søren Fibiger Olesen

Fritids. ressource-koordinator

Inspiration og hjælp til menighedsrådet

Et team af erfarne og kompetente personer, som brænder for at hjælpe dig med at lykkes med din opgave i menighedsrådet.

"Jeg har erfaring som formand for stiftsrådet i Haderslev stift og medlem af provstiudvalg og Menighedsråd i 22 år. Jeg kan hjælpe med visions- og strategiprocesser, valg til MR, PU og SR, diakoni i kirken, samarbejde i menighedsrådet, og hvordan I får kerneydelserne i spil."

Per Søgaard

Erritsø

"Jeg er social & sundhedsdirektør i Aabenraa kommune og har været menighedsrådsformand i 7 år. Jeg kan hjælpe med forberedelse til MR-valg, herunder kandidat-overvejelser, konstituering, budgetprocesser, og indflydelse generelt. Jeg har også erfaring med aktivitets- og ansættelsesmuligheder, strategiovervejelser og præstevalg."

Karen Storgaard Larsen

Kolding

"Jeg er direktør/konsulent i Evidentia Danmark og har været menighedsrådsformand i 8 år". Jeg kan hjælpe med, hvordan I får indflydelse lokalt i menighedsrådet, den gode proces omkring valg af præst, visions- og strategiprocesser, optimering af samarbejdet i menighedsrådet, og hvordan I får sat åndelighed på MR's dagsorden."

Sven Madsen

Odense

"Jeg er ingeniør, har været menighedsrådformand i 12 år og næstformand i provstiudvalget i Gladsaxe-Herlev provsti. Jeg kan hjælpe med introduktion til menighedsrådsarbejdet, samarbejdet i menighedsrådet og med medarbejderne, samarbejde med andre sognes menighedsråd, vejledning om kirkens budgetter og økonomiprocesser og livet i kirken, og om hvordan du får indflydelse."

Lene Offersgaard

Skovlunde

"Jeg er direktør, har været formand for provstiudvalg i 12 år og menighedsrådsmedlem i 20 år. Jeg kan hjælpe med økonomi og personaleledelse i folkekirken, præsteansættelser og mindretalsindstilling, samarbejde mellem kirke og kirkelige organisationer, samarbejde i MR og på tværs i folkekirken og økonomi og samarbejde i provstiet."

Anders B. Hummelmose

Brønderslev

"Jeg er formand Indre Mission, teolog og præst. Jeg kan hjælpe med præsteansættelser og mindretalsrettigheder/-muligheder, kirkeret og kontakt til kirkeministeriet og biskopper m.fl., teologisk kompetence og vejledning, spørgsmål omkring valg- og frimenigheder og sparring i forhold til pressen."

Hans-Ole Bækgaard

Aarhus