Filip Osmundsen

Tværkulturel medarbejder

Golfparken 72
9000  Aalborg
22 19 36 84
filip.o@indremission.dk


Fokusområder

Tværkulturelt arbejde. Forkyndelse.

Lidt om mig selv

Jeg hedder Filip Osmundsen, er 39 år gammel, og blev 1. oktober ansat som tværkulturel medarbejder i Region Nord.
Jeg bor i Aalborg sammen med min familie; min kone Eva og vores tre børn.

Jeg er uddannet teolog og har læst i København.

Inden ansættelsen hos IM har jeg tidligere arbejdet i Aalborg Kommune som brobygger, været ungdomskonsulent, medarbejder hos KFUMs Soldaterhjem og altmuligmand hos Dansk Europamission.


Jeg kan tilbyde

I mit nye job skal jeg være med til at planlægge den internationale sommerlejr  i Hørby og det internationale spor på Hjallerup Bibelcamping.
Derudover vil jeg også bruge tid på at tage rundt i hele regionen for at skabe et overblik over det tværkulturelle arbejde, som finder sted rundt omkring i regionen.
Jeg vil også besøge lokale IM-samfund og deltage i møderne med forkyndelse og information om det tværkulturelle arbejde.
Og som det vigtigste, vil jeg være med til at tage imod de flygtninge og asylansøgere, som kommer til vores landsdel, og være med til at bygge bro mellem det danske samfund og den kultur, som de kommer fra.

Jeg er født og opvokset i Etiopien i Østafrika, og kom til Danmark som 6-årig. I Danmark har jeg boet mange forskellige steder, og ved derfor hvilke udfordringer der kan være med at skulle bosætte sig et nyt sted. Jeg ved også hvor godt og betydningsfyldt det er, at blive inviteret med ind i et kristent fællesskab og hvor meget dette kan betyde for  de asylansøgere og flygtninge, som kommer til vores land.

Tag gerne kontakt!

Da jeg er nyansat har jeg plads i min kalender til flere aftaler.
Tag derfor meget gerne kontakt, hvis I ønsker et besøg i forhold til det tværkulturelle arbejde, eller hvis I får brug for en taler.