Hilbert Dam

Regionsleder i Midt

Blichersvej 5
8723  Løsning
29 90 54 54
hilbert.d@indremission.dk


Fokusområder

Ledersparring, mission

Lidt om mig

Jeg hedder Hilbert og er gift med Ára, sammen har vi to voksne piger. Vi bor i Løsning, og det er vi rigtig glade for. Oprindeligt kommer vi fra Færøerne og har siden 1996 boet i Danmark.

Jeg er uddannet i butik, for mange år siden, og har beskæftiget mig med salg hele mit liv.

Som regionsleder i Region Midt har jeg fokus på IM-fællesskaberne. Mit fokus er på, hvordan vi i fællesskab kan styrke, inspirere, opmuntre hinanden og vokse i troen på vores frelser Jesus Kristus, og ikke mindst nå nye mennesker med evangeliet. Hvordan er vi  fællesskab, hvordan får vi øje på hinanden og bygger bro mellem de forskellige arbejdsgrene.


Jeg kan tilbyde

Forkyndelse og undervisning
Jeg vil gerne komme og tale, vidnesbyrdet om Jesus som min Herre og Frelser vil jeg gerne dele med jer. Mine emner vil som regel kredse om det at leve med Jesus i hverdagen.

Men det skal ikke holde jer tilbage med at udfordre mig, ring eller skriv, så tager vi en snak om det.

For tiden har jeg arbejdet med:

  • Hvordan hører vi Gud?
  • Det kristne liv – fornyelse af sindet
  • Da bøjede Han sig ned til mig (Salme 40)
  • Elsket som jeg er

Sjælesorg
Når livet gør ondt - åndeligt/menneskeligt - er det godt at dele det med et andet menneske. Her står jeg også til rådighed.

Ledersparring
Er der brug for sparring og en at dele visioner og udfordringer med, vil jeg gerne være sparringspartner og lede sådan en proces.

Mission
IM’s arbejde er mission, og at lede mennesker til tro på Jesus, Jeg kommer også gerne og hjælper med at sætte fokus på mission og nye muligheder for arbejdet.