Katja Aagaard Steffensen

Missionær/familiekonsulent


Fokusområder

Forkyndelse ved familiemøder, Messy-Church, IM's andagter, Par-3, familiearbejdet

Lidt om mig

Jeg er godt gift med Hans Jørgen, og sammen har vi tre dejlige børn. Vi bor i Skjern og trives med det. Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent og blomsterbinder. Min fritid bruger jeg på familien og vores venner, menighed og mit strikketøj.


Jeg kan tilbyde

Forkyndelse for alle aldre på samme tid. Jeg bruger levende bibelfortælling og emnerne kunne være: ”Samson”, ”Elias og styrkeprøven” eller noget helt tredje. Jeg tager også gerne aktiviteter eller underholdning med.

Som konsulent i Messy Church står jeg til rådighed for sparring for eksisterende afdelinger. Jeg hjælper ligeledes med opstart af Messy Church og kommer gerne ud til jer med information om hvad Messy Church er og kan. Læs mere her: messychurch.dk

Jeg kommer også gerne ud til jer med en ”Engangs Messy Church”, hvor I kan prøve konceptet af i jeres rammer. Læs mere her.

Jeg brænder for at generationerne bruger hinanden – også i vores fællesskaber. Derfor kommer jeg gerne ud til jeres bestyrelse og sætter gang i denne snak. Det kan både være mellem IMU og IM eller ”for gammel til IMU og føler mig for ung til IM” samt børnefamilier og IM.

Kan I ikke bruge mig til noget af det andet, så kan jeg også forkynde for voksne. Emnet kunne være ”Guds nærvær”.