Marianne Ravn Olesen

Fritidskonsulent i DFS

Kærsangervej 6
6950  Ringkøbing
marianne@soendagsskoler.dk


Fokusområder

Børn, Familieaftner

Lidt om mig

Mit navn er Marianne Ravn Olesen. Jeg er fra 1972 og bor i Ringkøbing sammen med min mand Jakob og vores tre dejlige børn Rebekka, Mirjam og Samuel.

Jeg arbejder som kirke- og kulturmedarbejder ved Rindum Kirke og har været her i godt 10 år. Mit primære arbejde er for børn og familier. Det er fantastisk med et godt skole-kirke-samarbejde, hvor vi kan få lov til at give børnene noget kirke og bibelhistorie med hjem.

I min fritid elsker jeg at være sammen med min familie. Det kan være en god gåtur med manden, en gang discgolf med børn og gode venner eller tid sammen med strikkedamerne i vores tirsdags-strikkeklub. Jeg slapper af, når jeg ordner haven og huserer i køkkenet med kagebageri.

Fra 2017-2023 sad jeg i landsudvalget i DFS. Det har været spændende at være med i maskinrummet bag DFS - nu glæder jeg mig til at komme i marken igen og være med til at inspirere og give det bedste budskab videre til børn og deres familier!

Det, der fik mig til at blive fritidsansat i DFS, er helt klart et hjerte, der banker for at Danmarks børn må lære Jesus at kende.  Jeg håber, at jeg må være med til at pege hen på ham gennem forkyndelse, sang m.m.


Jeg kan tilbyde

Familieaftener for alle aldre med følgende temaer

  • Josia - Bibelens yngste konge
  • Påske
  • Abraham
  • ... og specifikke ønsker fra dig!

Min mand, Jakob, og jeg har udarbejdet et koncept, hvor vi sammen tager ud og holder familieaftener. Jeg har først 15 minutter for alle. Så går jeg ud med børnene og har noget kreativt og sang med børnene, imens Jakob har ca. 20-25 minutter for de voksne (fra 7. klasse og op), og så slutter vi af med, at børnene kommer ind, og vi synger en fællessang og børnene viser, hvad de har lavet af kreativt. Vi har meget gode erfaringer med dette koncept - så vi vil gerne tilbyde det fremadrettet. Der vil løbende komme nye emner/temaer på.

Jeg bruger følgende hjælpemidler til at understøtte temaerne

  • Drama
  • Sang
  • Levende fortælling
  • Flonellograf
  • Godly Play

Ved familieaftener vil jeg gerne fortælle om DFS' arbejde.

Jeg tager ud i en radius op til 60 km fra bopælen i Ringkøbing.