Mathias Nyborg Steengaard

Ungdoms/frivillighedskonsulent

Møllevangsvej 16
8883  Gjern
40 74 99 91
mathias.ns@indremission.dk


Fokusområder

Foreningssparring, forkyndelse, frivillighed

Lidt om mig

Mit liv har udfoldet sig i det centrale Jylland, hvorefter jeg tog på efterskole i Vestjylland og senere var jeg unglærer i Sønderjylland. Jeg har været på Børkop Højskole, og dernæst gik turen mod Aarhus. Her fandt jeg sammen med min skønne Christine, og vi giftede os i juni 2019. 

I samme periode har jeg studeret en PBA i Sport og Event Management i hhv. Randers og Aalborg. Jeg har været tilknyttet flere festivaller og events som projektkoordinator og bl.a. været hos Food Festival Aarhus og FC Midtjylland.

Mit liv som kristen har været en vild rejse. Der har været perioder, hvor jeg ikke har kunnet slippe Biblen, og perioder hvor jeg ikke kunne samle den op. Jeg har følt mig fuldstændig afhængig af Guds nåde, og andre gange været fyldt med tvivl. Han har dog altid holdt mig fast - gennem mine medkristne, bøn, Biblen, lovsang og meget mere. Med kraft, håb og ærefrygt til Gud kan jeg blot gentage Esajas' ord "Her er jeg, send mig".


Jeg kan tilbyde

Nedenstående kan jeg hjælpe med, men hvis du har andet, så tag gerne fat i mig. Så vil jeg hjælpe dig videre eller se, om jeg kan være til tjeneste.

Forkyndelse 
Jeg er åben for alle emner, også de svære eller lidt personlige emner. Jeg kan kun sige nej, så spørg løs. Emner, I kan spørge, om jeg vil tale over kan bl.a. være :

  • Hverdagslivet som kristen
  • Jeg kan ikke føle Gud?
  • Hvordan snakker jeg med mine venner om tro?
  • Hvordan går jeg i Guds kald Gud?
  • Jesus - SPOILER (han bliver nok nævnt uanset hvilket emne)

Forbøn, sjælesorg og medvandring 
Hvis nogen har brug for en snak, et lyttende øre eller at få lagt noget over i Guds hånd, så er jeg klar. Skriv eller ring meget gerne til mig, eller tag fat i mig, når du ser mig.

Ledersparring
Har I brug for råd og vejledning til bestyrelsesarbejde f.eks rekruttering af frivillige, strategiplanlægning eller hvordan bestyrelsesmødet bliver mere effektivt, så er jeg til rådighed. Spørg også gerne om andet, der er relateret til det at være leder. Jeg er her for jeres skyld.

Frivillighed
Jeg har taget en uddannelse som frivillighedskonsulent og sidder i et team, der arbejder med frivillighed i Indre Mission. Kontakt mig, og så finder vi ud af om der ikke er en af os fra teamet, der kan komme og sparre/tale med jer.