Miriam Thun Madsen

Ungdomskonsulent

Kjeldgårdsgade 11
9000  Aalborg
20 69 65 46
miriam.tm@indremission.dk


Fokusområder

Teenklubber og IMU. Ledersparring. Hjallerup Teen.

Lidt om mig selv

Jeg er fra 1995 og er opvokset et par kilometer udenfor en af de måske mindste byer i Danmark, nemlig Gl. Åsted.

I mit korte liv har jeg prøvet kræfter med både 4 års hjemmeundervisning, 5 år i folkeskolen inkl. 1 år i talentklasse, 1 år på STX, 2 år på HF, 18 ugers handelsuddannelse og 2 år på Multimediedesign-uddannelsen på UCN.

Derudover har jeg haft lige omkring de 5 sabbatår mellem uddannelser, hvor jeg bl.a. har arbejdet i Brugs, bager, været på Børkop Højskole, haft et par udsendelser eller 3 med Soldatermissionen i hhv. Irak og Estland og en masse andre gode ting.

Jeg prøver egentlig bare at være der, hvor Gud vil have mig, og øver mig i at være enormt taknemmelig og ydmyg over de rejser og relationer, det bringer med sig.


­Jeg kan tilbyde

Forkyndelse i Teenklubber og IMU'er m. bibeltimer, andagter.                            Sparring og inspiration ift. ledelse og strategi for IMU, Teenklub mm.              Mission og vision lokalt, herunder web, merchandise og SoMe-strategi for IMU Nord.

Mit engagement i ungdomsarbejdet i Indre Mission og som minimum altid en snak om løst og fast! Hvad enten det drejer sig om forkyndelse, aktiviteter til en aften, afholdelse og planlægning af et større arrangement, sparring i bestyrelse eller udvalg, opmuntring, støtte, forbøn for enkeltpersoner eller et fællesskab - eller noget helt andet. Mine kontaktoplysninger er tilgængelige i toppen, så bare lige tag fat i mig.