Mission gennem forretning

Indre Mission ejer en række virksomheder, der på hver deres måde bidrager til missionsarbejdet. Nogle har til formål at drive mission, mens andre leverer et økonomisk overskud, der er en god hjælp i Indre Missions arbejde.

Virksomheder

Best Western Hotel Hebron

Best Western Hotel Hebron er et af Københavns ældste hoteller og ligger i hjertet af København. Hotellet tilbyder 3-stjernet komfort med 100 velindrettede og rummelige værelser, 7 moderne mødelokaler og ikke mindst en stor morgenbuffet.

Besøg hjemmeside

Hotel Hebron

Helgolandsgade 4
1653 København V
33 31 69 06

Direktør:
Peter U. Bech

Felix Rejser

Felix Rejser er et rejsebureau, der tilbyder uforglemmelige oplevelser på rejsemål i hele verden. De arrangerer grupperejser, der er nøje sammensat på baggrund af mange års erfaringer og har fællesskabet som omdrejningspunkt.

Besøg hjemmeside

Felix Rejser

Korskærvej 25
7000 Fredericia
75 92 20 22

Direktør:
Birgitte van der Schaft

Forlagsgruppen Lohse

Forlagsgruppen Lohse ønsker at dele den kristne tro med mennesker gennem bøger og musik. Genrerne spænder fra billedbøger til teologisk faglitteratur. Forlagsgruppen består af fem bogforlag og et musikforlag. Tilsammen har de omkring 35 udgivelser om året.

Besøg hjemmeside

Forlagsgruppen Lohse

Korskærvej 25
7000 Fredericia
75 93 44 55

Forlagschef:
Filip Odgaard Bodilsen

IM-genbrug

IM-genbrug har butikker over hele landet, som betjenes af flere hundrede frivillige medarbejdere. Her er der mulighed for at gøre en god handel, der gavner både pengepungen og miljøet. Overskuddet går til Indre Mission og Søndagsskolernes arbejde.

Besøg hjemmeside

IM-genbrug

Korskærvej 25
7000 Fredericia
26 89 22 79

Genbrugsleder:
Jonas Laugesen

Mørkholt Strand Camping

Mørkholt Strand Camping er Indre Missions tre-stjernede campingplads med fokus på fællesskab, frihed og fordragelighed. I foråret og om sommeren danner pladsen rammer for bibelcampinger for børn, unge og voksne.

Besøg hjemmeside

Mørkholt Strand Camping

Hagenvej 105B
7080 Børkop
75 95 91 22

Campingchef:
Ole Korsholm Nielsen