1000 på UngCamp på Mørkholt

Flere unge deltog i UngCamp på Mørkholt Strand Camping i år end i 2022. De trodsede regnen og spredte god stemning på pladsen.

Ung Camp på Mørkholt blev noget af et tilløbsstykke. Det mærkedes også i det store mødetelt.

I år var der et ekstra mylder af glade unge på UngCamp på Mørkholt Strand Camping. Lige omkring 1000 deltog i en uge med givende forkyndelse, lovsangsfest, seminarer, spikeballturnering, sovsekulørkrig og meget andet godt.

Ungdomskonsulent Bjarke Brondbjerg skønner, at der var 20 procent flere unge end sidste år. Det mærkede de også, når der var mulighed for at fortælle om en trosoplevelse, søge forbøn eller skriftemål.

»Der var rigtig mange, som gjorde brug af denne mulighed,« fortæller Bjarke Brondbjerg, der glæder sig over den dejlige stemning, der var på UngCamp, selv om det indimellem regnede.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny regionsleder: Troen er mit faste holdepunkt
Den nye leder i Region Nord hedder fra 1. januar Bethina Ladegaard Jensen. Hun blev opmuntret af andre til at søge stillingen og glæder sig til…
Tidligere landsleder får ny rolle i Indre Mission
Daniel Præstholm bringer sin teologiske uddannelse og ti års erfaring fra Indre Mission med sig til en nyoprettet stilling med fokus på familier og…
Nordiske børne- og ungdomsorganisationer udvekslede erfaringer
Landsledere fra de nordiske lande var samlet på Island for at tale om fremtiden og dele erfaringer fra børne- og ungdomsarbejdet. …

Annoncer