1000 på UngCamp på Mørkholt

Flere unge deltog i UngCamp på Mørkholt Strand Camping i år end i 2022. De trodsede regnen og spredte god stemning på pladsen.

Ung Camp på Mørkholt blev noget af et tilløbsstykke. Det mærkedes også i det store mødetelt.

I år var der et ekstra mylder af glade unge på UngCamp på Mørkholt Strand Camping. Lige omkring 1000 deltog i en uge med givende forkyndelse, lovsangsfest, seminarer, spikeballturnering, sovsekulørkrig og meget andet godt.

Ungdomskonsulent Bjarke Brondbjerg skønner, at der var 20 procent flere unge end sidste år. Det mærkede de også, når der var mulighed for at fortælle om en trosoplevelse, søge forbøn eller skriftemål.

»Der var rigtig mange, som gjorde brug af denne mulighed,« fortæller Bjarke Brondbjerg, der glæder sig over den dejlige stemning, der var på UngCamp, selv om det indimellem regnede.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Folkemødet blev en øjenåbner
Michael Hvergel fløj fra Skjern til Allinge for en dag på Folkemødet. Det lærte ham noget nyt om værdien af den demokratiske samtale. …
Tror journalister det værste om missionsfolk?
Indre Missions formand, Hans-Ole Bækgaard, kritiserer mediernes tendens til at viderebringe stereotyper og fejl om missionsfolk uden rettelser. …
Nu har Hotel Hebron højsæson hele året rundt
Der er færre svenske og norske hotelgæster, men til gengæld er der flere tyske, britiske og amerikanske turister, der bruger Hotel Hebron. …

Annoncer