128 børn udforskede musik og tro

Sang- og musiklejren var ikke bare sjov og hygge. Det var en undervisningslejr, hvor børnene brugte meget tid på at øve sig til afslutningskoncerten.

Børnene på Sang- og musiklejren på Grejsdalens Efterskole har flere fællessamlinger, hvor de lærer nye sange og hører om Gud.

På årets Sang- og musiklejr i Indre Mission i første uge af juli beskæftigede 128 børn sig med det musikalske univers på mange måder. Sang- og musiklejren fandt sted på Grejsdalens Efterskole ved Vejle, og hver dag begyndte med en fællessamling med bibeltime om trosbekendelsen. Undervejs indøvedes forskellige sange med fagter, som børnene gik meget op i.

»Bibeltimerne først på dagen sætter retning for det, vi gerne vil. Vi prøver at udfolde det liv, vi har fået givet af Gud, den verden, vi er en del af, og den frelsesplan, som han har sat os ind i, på mange måder,« forklarer landsleder i IM-musik Linda Kofoed Iversen, der var lejrchef.

Lærer i grupper

Sang- og musiklejren var ikke bare en hyggelejr for børnene, der går i 1.-7. klasse.

»Vi lægger meget vægt på, at det er en undervisningslejr, hvor børnene lærer noget. De øver sig rigtig meget, når de er her,« forklarer Linda Kofoed Iversen.

Børnene indgik i mindre grupper på lejren, hvor de skulle lave noget, som de kunne vise til den afsluttende koncert fredag aften.

Lejrchefen håber, at sang- og musiklejren inspirerer børnene musikalsk og efterlader et tydeligt aftryk af Gud.

»Jeg ønsker, at børnene får en erfaring med og en fornemmelse af, at der er noget rigtig trygt i at kende Jesus,« siger Linda Kofoed Iversen. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
UngCamp 24: Silende regn og højt humør
UngCamp 24 samlede 800 unge om forkyndelse, undervisning, lovsang og masser af hygge og festlige sommeraktiviteter. …
Unge familier vælger Lystruphave Bibelcamping
Vækst og glade dage præger bibelcampingpladsen syd for Silkeborg, hvor mange nye er kommet til
Vi får lov at så nogle små frø
90 teenagere er på konfirmandkursus på Frøstruphave Efterskole. Det giver Lea og Ida nye bibeloplevelser og venner. …

Annoncer