Å-festival 2021 er aflyst … men

Hellere ikke i år bliver der Å-festival i Sdr. Felding som det plejer. Men lederteamet arbejder fortsat på en eller anden markering af pinsen.

Å-festival 2021 er aflyst, og festivalgæsterne må derfor vente endnu et år med igen at række armene i vejret i Sdr. Felding i pinsen.

De håbede længe, men til sidst måtte lederteamet bag Å-festival give op og aflyse Å-festival 2021. De ærgrer sig over, at de må aflyse.

»Vigtigt for Å-festival er det kristne fællesskab. Men fortsatte restriktioner grundet covid-19 udfordrer dette fællesskab, for vi kan ikke mødes 3000-4000 mennesker i Sdr. Felding. Det vil ikke være forsvarligt,« skriver lederteamet og takker for den store økonomiske opbakning, festivalen har mødt det seneste år.

Også i 2020 slog covid-19 benene væk under den fysiske festival i Sdr. Felding. I stedet leverede festivalen et digitalt alternativ, som blev sendt live.

Om et lignende alternativ bliver muligt i år, er endnu uvist, men lederteamet lufter selv i forbindelse med aflysningen, at de arbejder på et eller andet, og at det i den kommende tid er værd at holde øje med festivalens Facebookside.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny regionsleder: Troen er mit faste holdepunkt
Den nye leder i Region Nord hedder fra 1. januar Bethina Ladegaard Jensen. Hun blev opmuntret af andre til at søge stillingen og glæder sig til…
Tidligere landsleder får ny rolle i Indre Mission
Daniel Præstholm bringer sin teologiske uddannelse og ti års erfaring fra Indre Mission med sig til en nyoprettet stilling med fokus på familier og…
Nordiske børne- og ungdomsorganisationer udvekslede erfaringer
Landsledere fra de nordiske lande var samlet på Island for at tale om fremtiden og dele erfaringer fra børne- og ungdomsarbejdet. …

Annoncer