Å-festival er tilbage med alsidig koncertplakat

Hip-hop, popmusik og lovsang er på programmet, når Å-festival endelig kan invitere til pinsefest i Sdr. Felding igen.

Casting Crowns forventes at fylde teltet søndag aften ikke bare af unge, men også deres forældre

KB, Sarah Reeves og Casting Crowns er på scenen, når Danmarks største kristne musikfestival den 3.-6. juni er tilbage på sportspladsen i Sdr. Felding. De seneste to år er festivalen blevet aflyst på grund af corona-restriktioner, og også i år har pandemien indtil for ganske nyligt sået tvivl om, hvilke udenlandske bands og artister det var muligt at få på plakaten. Nu skulle alle aftaler imidlertid være på plads.

Som det efterhånden er blevet en tradition, er fredag hiphopaften på Å-festival. I år indtager den amerikanske rapper KB den store scene med passioneret lyrik og skarpe leveringer. KB rapper radikalt og lige ud af posen, og han lægger ikke skjul på, at han gør det for Gud.

Lørdagens hovednavn er nyt i Danmark, men hun er langt fra ny på scenen. Sarah Reeves er garant for melodisk pop-musik med et snert af elektronica. Ud over at skrive og spille sin egen musik har hun skrevet sange til andre kunstnere, leveret musik til tv-serier og samarbejdet med flere fremtrædende dj’s.

Pinsedag venter et brag af en lovsangskoncert, når Casting Crowns for første gang gæster festivalen. Casting Crowns har gennem de sidste 20 år markeret sig som et af verdens største lovsangsbands og har spillet store og mindeværdige koncerter i Danmark i 2007, 2008 og 2017. Med valget af Casting Crowns forventer arrangørerne, at ikke bare de unge, men også deres forældre i stort tal, vil finde vej til Å-festival søndag aften.

Læs mere om festivalen på www.aa-festival.dk, hvor det også er muligt at reservere plads på festivalpladsen. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …
IM-medarbejdere lærte om frimodig forkyndelse
Otte medarbejdere har fået værktøjer til, hvordan de kan formidle det kristne budskab. 
Indre Mission laver en landsdækkende kampagne for diakoni
Alle lokale IM-fællesskaber opfordres til at række en hjælpende hånd til andre mennesker den 14. september.

Annoncer