Årsmødet 2023 sætter fokus på nutidig mission

Planlægningen af Indre Missions årsmøde er i fuld gang. Temaet sætter fokus på mission i tiden og rammerne lægger op til at kombinere årsmødet med en miniferie.

Når Indre Mission indbyder til årsmøde i Vejen den 10. juni, bliver det under temaet Mission i tiden.

»Vi er kaldet til at drive mission blandt nutidsmennesker - mission ind i vores egen tid. Ikke til at være en tidslomme, der forsøger at fastholde klassiske værdier og kultur,« lyder det fra styregruppen, som er i fuld gang med planlægningen.

Årsmødet 2023 afvikles på én enkelt dag. Formiddagen er afsat til beretninger og debat, mens eftermiddagen rummer en række valgfrie seminarer, der hver for sig sætter fokus på, hvordan IM kommunikerer med tiden og omgivelserne: Hvordan er IM vækkelsesbevægelse i 2023?

Aftenprogrammet indledes med en familiefest, og årsmødet slutter med et stort fællesmøde, hvor Vesterbro-præsten Niels Nymann Eriksen taler.

Vejen Idrætscenter, som i år danner ramme om årsmødet, gør det oplagt at kombinere årsmødet med en aktiv familieweekend. Med badeland, familiespa, springhal, motionsrum og boldbaner er der masser af ekstra tilbud for hele familien, der samtidig kan bo på den tilknyttede campingplads, i hytter eller på hostel.

»Med de gode tilbud om overnatning og aktiviteter er der rigtig fine muligheder for at kombinere årsmødet med en indholdsrig miniferie i det sydjyske,« siger sekretariatsleder Birgit Forum.

Programmet offentliggøres på indremission.dk/årsmøde den 1. marts, og en trykt indbydelse sendes ud til alle lokale IM-fællesskaber i april måned.

For dem, som er forhindret i al deltage, kan det meste af årsmødet følges via Facebook eller YouTube.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
UngCamp 24: Silende regn og højt humør
UngCamp 24 samlede 800 unge om forkyndelse, undervisning, lovsang og masser af hygge og festlige sommeraktiviteter. …
Unge familier vælger Lystruphave Bibelcamping
Vækst og glade dage præger bibelcampingpladsen syd for Silkeborg, hvor mange nye er kommet til
Vi får lov at så nogle små frø
90 teenagere er på konfirmandkursus på Frøstruphave Efterskole. Det giver Lea og Ida nye bibeloplevelser og venner. …

Annoncer