Ægtepar vil høre om hverdagslivet

I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Det betyder enormt meget, at familiearbejdet kan tilbyde dette kursus, siger Johanne Lund Larsen, der er landsleder i Indre Missions Familiearbejde.

I årevis har nygifte ægtepar haft mulighed for at engagere sig i kurset Godt Begyndt. Kurset er en central del af Indre Missions Familiearbejdes initiativer rettet mod dem, der ønsker at styrke deres parforhold. I februar blev endnu et kursusforløb afsluttet, hvor otte par deltog i fire samlinger, der fandt sted på Diakonhøjskolen i Aarhus. Der er flere rådgiverpar, som er ledere på samlingerne, heriblandt Maria og Jim Pfrogner fra Viborg, der har deltaget fem gange.

Ægteskabskurset har en vigtig funktion i at støtte og vejlede hvert enkelt ægtepar på deres rejse sammen.

»Deltagerne har rapporteret tilbage, at de får meget ud af at opleve autentiske ægtepar, der åbent og ærligt fortæller om deres eget ægteskab. Og at der ikke er nogen ekspertpaneler, der fortæller, hvordan det perfekte ægteskab ser ud,« forklarer Maria Pfrogner.

Berører vigtige emner

Landsleder i Indre Missions Familiearbejde Johanne Lund Larsen fremhæver betydningen af Godt Begyndt.

»Det betyder enormt meget, at familiearbejdet kan tilbyde dette kursus, som rummer vigtige emner for ægtepar at tale om og komme i dybden med. Det er et kursus, hvor man kan få lov til at prioritere hinanden, og hvor man kun skal tage stilling til sig selv og sin ægtefælle. Godt Begyndt kan hjælpe med at starte op eller genoptage de samtaler, som kan give en endnu dybere forståelse for hinanden, « siger landslederen, der oplyser, at planlægningen af det kommende kursus både i København og Aarhus er i fuld gang.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Lønstigninger øger behov for gaver
Indre Mission har modtaget flere gaver i årets første kvartal end forventet, men pengene er allerede brugt, fortæller økonomichef …
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …

Annoncer