Begejstret for ny evangelisationsfolder

SnakTros leder Robert Svendsen er begejstret over den nye form, som det mere end hundred år gamle andagtsblad Et ord med på vejen har fået.

I over 100 år har lokale IM-venner ud over hele landet omdelt andagtsbladet Et ord med på vejen til venner og naboer, som ikke har så meget med kristendommen at gøre. På den måde har bladet haft en vigtig rolle som en lille evangelieformidler.

Engang blev det lille blad trykt og uddelt i 120.000 eksemplarer og mange steder også brugt som kirkeblad. I dag trykkes der 4500 eksemplarer, og cirka 200 abonnenter bruger det til uddeling.

I år har Et ord med på vejen ændret form og indhold, så det mere er en folder end et blad.

Lederen af SnakTro, Robert Svendsen, sidder med det nye blad i hånden, og han er begejstret over den nye form, som det udadrettede og evangeliserende blad har fået.

»Hvor er det dejligt, at folderen er kommet ned i en størrelse, som gør det nemmere at dele den ud, når vi er ude på gaden for at snakke med mennesker om kristendommen,« fortæller Robert Svendsen.

Han er glad for, at sproget og indholdet i bladet er blevet endnu mere målrettet mennesker, som ikke ved så meget om Gud og kirke. Folderen indeholder typisk et personligt vidnesbyrd eller en refleksion over kristendommen og forskellige forklaringer eller viden om bibelske emner.

»Når vi har snakket med en person, står vi ofte i den situation, at vi gerne vil kunne give noget, som man kan reflektere videre over. Det er det nye Et ord med på vejen velegnet til,« siger lederen af SnakTro.

Han opmuntrer til, at lokale IM-fællesskaber og venner bruger bladet til at dele ud i nabolaget, hvor man bor, eller til en god ven.

Et ord med på vejen udkommer en gang om måneden.

jesusnet.dk/etord kan man læse mere om priser.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Lønstigninger øger behov for gaver
Indre Mission har modtaget flere gaver i årets første kvartal end forventet, men pengene er allerede brugt, fortæller økonomichef …
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …

Annoncer